Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 14:49, 31 lip 2016

Katkak 20:55, 31 lip 2016

Renia, no jasne, że ciekawa jestem bardzo . Lustro super, z klimatem i fajnie, że delikatnie rdza się na nim pojawiła. Dodaje mu uroku . Ogród kipi kwieciem. Wypad cudowny. Kocham Twoje foty, Widzę, że emuś wędkuje, bo jako żona rybaka poznaję fotel karpiowy . Buziak.
ryska 21:05, 31 lip 2016

Katkak napisał(a)
Renia, no jasne, że ciekawa jestem bardzo . Lustro super, z klimatem i fajnie, że delikatnie rdza się na nim pojawiła. Dodaje mu uroku . Ogród kipi kwieciem. Wypad cudowny. Kocham Twoje foty, Widzę, że emuś wędkuje, bo jako żona rybaka poznaję fotel karpiowy . Buziak.

Witam experta, rdza jest, mówisz, żeby nie czyścić?
Chyba wolałabym je powiesić w domu. Tak na świeżo mam nawet pomysł. Mały kąt gdzie wstawiłabym portal kominkowy z drewna, przecierany aby wyglądał na stary, dużo świec grubych kremowych a nad to lustro właśnie ale odczyszczone i pomalowane (odnowione).
Jam Ci żona wędkarza a czasem (raz w roku) rybaka
malgorzata_s... 21:09, 31 lip 2016

Brzozy cuuuudneLustro bardzo mi się podoba
Nallar 21:16, 31 lip 2016

To lustro to istna perełka, ja od swojej babci też przywlekłam bardzo stare lustro ale rama nie była tak ładna jak przy Twoim.
Zdemotka z wycieczki po lesie obejrzałam ja a Ty teraz obejrzyj psinę czy nie nałapał kleszczy.
Żurawina....nigdy bym na to nie wpadła.
ryska 21:18, 31 lip 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Brzozy cuuuudneLustro bardzo mi się podoba

Każda brzoza wyściskana, od Ciebie też
ryska 21:22, 31 lip 2016

Nallar napisał(a)
To lustro to istna perełka, ja od swojej babci też przywlekłam bardzo stare lustro ale rama nie była tak ładna jak przy Twoim.
Zdemotka z wycieczki po lesie obejrzałam ja a Ty teraz obejrzyj psinę czy nie nałapał kleszczy.
Żurawina....nigdy bym na to nie wpadła.

Ewuś wyłapał wstręciucha tydzień temu więc teraz pies był nie tylko obejrzany ale i wyczesany. Mam nadzieję, że całe to dziadostwo zlikwidowane.
Ta rama lustra to kowalska robota ale taka nie fachowa bym powiedziała. Dla mnie też perełka.
Nallar 21:37, 31 lip 2016

ryska napisał(a)

Ewuś wyłapał wstręciucha tydzień temu więc teraz pies był nie tylko obejrzany ale i wyczesany. Mam nadzieję, że całe to dziadostwo zlikwidowane.
Ta rama lustra to kowalska robota ale taka nie fachowa bym powiedziała. Dla mnie też perełka.

Brak fachowości właśnie dodaje uroku i niepowtarzalności.

Moja ostatnio też złapała, byłam pewna że ją obejrzałam dokładnie a tu doopa, rano okazało się że wbił jej się pod okiem, do dziś się paprze.
agapant 22:10, 31 lip 2016

Renatko, jestem z rewizytą. Jak pisałaś ja akurat zwiedzałam twój zakątek. Masz pięknie i te rzeczy z dawnych lat przypominają babciny dom, beczka pełna kwitów, czajniczek i lustro, na wspomnienia mnie zebrało, będę zaglądać.
zoja 22:23, 31 lip 2016

co tam brak grzybów - najważniejsze, że spacer w pięknym miejscu zaliczony