Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

Kondzio 21:36, 01 lip 2013

alinak napisał(a)
Macham do wszystkich odwiedzających ,
mało mnie teraz na forum , bo ostro kancikuję ..roboty co nie miara porządkuję już ogród na spotkanie .
wszyscy spodziewają się ujrzeć wielkie HALO a będzie wielka hAŁA .
wracam się co chwilę z rabaty na rabatę . muszę chyba grzecznie poprosić forumki o wyrozumiałość , bo z tym molochem to już sobie rady nie daję .
tu trzeba róże obcinać tu tawuły . opryski na grzyba czekają . a ja mam jakieś zwolnione obroty ostatnio
mówiłem że pomogę to się uparłaś hi hi hi hi
Bogdzia 21:39, 01 lip 2013

alinak napisał(a)
Macham do wszystkich odwiedzających ,
mało mnie teraz na forum , bo ostro kancikuję ..roboty co nie miara porządkuję już ogród na spotkanie .
wszyscy spodziewają się ujrzeć wielkie HALO a będzie wielka hAŁA .
wracam się co chwilę z rabaty na rabatę . muszę chyba grzecznie poprosić forumki o wyrozumiałość , bo z tym molochem to już sobie rady nie daję .
tu trzeba róże obcinać tu tawuły . opryski na grzyba czekają . a ja mam jakieś zwolnione obroty ostatnio

Typowe objawy przedspotkaniowe, ale na pewno bedzie cudnie. Pozdrawiam.
Urszulla 21:44, 01 lip 2013

Bogdzia coś o tym wie
Ale będzie cudnie.....i tak i tak
AgnieszkaW 21:45, 01 lip 2013

Alinko, wprawdzie ja nie będę u Ciebie na spotkaniu, ale tak sobie myślę, że przecież w tym wszystkim nie chodzi o krytyczną lustację ogrodu przez gości, ale o miłe spotkanie, na luzie. Wiadomo, że prawie każdy ogród ma jakieś niedoróbki (przynajmniej u mnie tak jest), więc nie ma się co stresować i "zaharowywać, goście zrozumieją, a jeśli nie, to ich problem. Pozdrawiam serdecznie
eliza3 21:45, 01 lip 2013

Alinko, przecież my nie na wizytację, tylko z wizytą Pięknie masz, a jakby co, to pokażesz nam składzik z narzędziami...
ewa004 21:49, 01 lip 2013

Alinko ja też pewnie bym szalała jak bym miała przyjąć tylu zacnych gości ,stres pewnie jest nie mały
Ale Twój ogród jest tak śliczny że nie masz co się stresować
Kondzio 21:50, 01 lip 2013

Dziewczyny ona to wie że my nie na inspekcję tylko chyba wszyscy tak robimy jak ktoś przyjedzie a co dopiero jak przyjeżdża rodzina Ogrodowiskowa hi hi hi to każdy z nas by tak reagował hi hi
alinak 21:51, 01 lip 2013

nooooo Elka taką mowę to ja rozumiem . składzik a jakże w razie czego pokażę i jak coś zobaczysz to po prostu bez zbędnych wstępów poprawisz .

Ależ wy jesteście kochani . rzeczywiście potraficie pocieszyć . ....a zarzekałam się że wszystko odbędzie się bez spinania . jednak oglądając wasze ogrody mam świadomość że u mnie to ........
alinak 21:53, 01 lip 2013

Konrad jestem jutro u ciebie i tniemy bukszpany . ok 17 - 18 . bo wcześniej gorąco
Kondzio 21:53, 01 lip 2013

alinak napisał(a)
Konrad jestem jutro u ciebie i tniemy bukszpany . ok 17 - 18 . bo wcześniej gorąco
ok fajnie czekam i pogadamy