Hmmm, pomysl Danusi nie jest zły, ale wtedy Szymon by Cię z domu wygonil... Wrzosowiska na pewno nie wywalaj, bo Twoje to jedne z najpiękniejszych okazów jakie widziałem
Chyba muszę przyjechać po ten parasol!
A ta równa ścieżka jak u mnie chodzi mi po głowie również i u Ciebie i jak pisze Ozz można by było najwyżej zrobić wysepke żwirową...
Jednak na żywo wygląda to o wiele lepiej i proporcjonalnie wszystko ze sobą współgra, na zdjęciach rzeczywiście jest efekt przytloczzenia, ale go nie ma
witaj dzisiaj mnie tu przywiało i odrazu sie wymadrze...sory ...jak cos to wykasuje ..tylko daj cynk
a tak trawnik dac i te wrzosy zostawic jak sa a pomyslec co obok swierków srebrnych?
wtedy słup sie zmisci w rabacie i go obsadzisz jakims pnaczem moze milin?
kurcze ta techniczna strona to mnie wkurza , bo wszędzie coś mi przeszkadza .ale ścieżkę wyprostuje i odmierzę równo ...choćby nie wiem co .
modrzew wywalam -postanowione
hortensja na słup -nierealne ,u mnie to miejsce patelnia nazywamy .
ławek mam w ogrodzie już tyle że szok ....za dużo , a koło ulicy raczej nie wypoczywam
żwirku ,już ustaliłam nie chcę , trawa koniecznie trawa ,zresztą ziemia już przygotowana pod siew .tylko ścieżkę wyprostuje
nio...zabiła .
Sebek żwiru NIET ...jak patzręna fotki to też tak myślę że w realu to to nie wygląda tak zwariowanie .poza tym wszystko nie przycięte . bałam się że jak przytnę i przesadzę to zima może załatwić .
wypieków dostałam ....Renia w poniedziałek to ty chyba do mnie wpadnij...
Sebek - taki młody, a taki rozsądny. Może poza wysepką żwirową, bo wiem że wszelki żwir z tej koncepcji został wykluczony.
Zgadzam się, nie ma tam żadnego przytłoczenia, zdjęcia kłamią.
Równa ścieżka, równa ścieżka, równa ścieżka...
właśnie produkowałam fotkę jak eee tam jestem tego samego zdania.
Propozycja Danusi na pewno świetna, wprowadziłaby ład i porządek, ale czasami są rzeczy które trudno przeskoczyć...Słupa bym nie obsadzała winobluszczem. Pamiętam, że Marta tak miała i do dzisiaj walczy z wyłażącym winobluszczem pomimo wykopania... Może właśnie hortensja drzewiasta? Widziałam i wygląda fajnie
edit
doczytałam że patelnia... to może bluszcz???
to co w beżu to trawnik, czyli tak jak pisała wcześniej eee_tam a to zielone to słup zarośnięty