Podsumowując , jesteś babcią trzech wnuczek i jednego wnuczka ??? Urocze dzieciaki a te najstarsze to widzę , że całą swoją energią obdarzają babcię tzn. jej drzewka owocowe Mam nadzieję , że i ja doczekam się wnuczki .... bo mnie nie udało się mieć córeczki a tak chciałam
Dzisiaj zrobiłam sobie małą przyjemność i dokupiłam - mieczyki: FIDELIE, ABISYŃSKIE, PRINCES MARGARET ROSE, MADONA i MARY HOUSLEY - lilie: LILIA AZJATYCKA BURGUNDY I GRAND CRU - liatrię, chociaż zarzekałam się, że nie, ale to jej ostania szansa, żeby u mnie zakwitła - sparaksis mieszanka - pierwszy raz to widzę - czosnek Ostrowskiego w kolorze buraczka, mam tyko żółte - zawilce pełnokwiatowe - dalie karłowatą Ania, te zawilce to kupiłaś nasiona? A dalię będziesz do donicy wsadzać czy do gruntu, bo się właśnie zastanawiam nad donicą dla niej i nie wiem? Popieram zakupy kwiatowe!
Dzisiaj zrobiłam sobie małą przyjemność i dokupiłam - mieczyki: FIDELIE, ABISYŃSKIE, PRINCES MARGARET ROSE, MADONA i MARY HOUSLEY - lilie: LILIA AZJATYCKA BURGUNDY I GRAND CRU - liatrię, chociaż zarzekałam się, że nie, ale to jej ostania szansa, żeby u mnie zakwitła - sparaksis mieszanka - pierwszy raz to widzę - czosnek Ostrowskiego w kolorze buraczka, mam tyko żółte - zawilce pełnokwiatowe - dalie karłowatą
..gratuluję wspaniałych wnuków,dają wiele radości,..prawda?
Ale fajne bable I jaka maja super Babcie Syla, a gdzie Tobie jeszcze do posiadania wnukow, no wez przestan
Aniu, ależ masz śliczne wnuczęta
Ale fajne bable I jaka maja super Babcie Syla, a gdzie Tobie jeszcze do posiadania wnukow, no wez przestan Ja to sobie tak po cichu pomyślałam, że Sylwia mogłaby... mieć jeszcze córeczkę. ale...