Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

Iwk4 16:45, 07 cze 2015

Olu, z dekoltu zapalonego się tak głośno śmiałam, ze M się pytał i musiałam mu tekst przeczytać. Fajnie, ze przymiotno posadziłaś z szałwią, bo to zgrany duet. Spróbuj zrobić fotkę z poziomu kwiatków, fajny efekt da zestawienie tych roślin na jednym zdjęciu. Chyba przyjadę do ciebie po ten koński obornik, bo moje piwonie nie zakwitły.
Masz rękę do kwiatków. jak chcesz, zrobię ci na jesień sadzonki firletki smółki. buziaki.
Aha, i zapomniałam napisać, ze ten deszcz zapowiadał się u mnie przez cały dzień, a na koniec dnia zmienił zdanie i poszedł do Ciebie
kosolka 17:09, 07 cze 2015

Najgorsze jest to, że jestem na jakiś czas bez aparatu Muszę robić telefonem. Zostawiłam u szwagirki (najprawdopodobniej) ładowarkę, wczoraj aparat sie rozładował i szukałam.. I mnie olśniło ze musiała zostać w Warszawie. I teraz min.dwa tyg muszę czekać aż przyjadą.
Zobacze jak będzie wyglądała firetka zamówiona, jak co będę wiedziała gdzie uderzyć Dziękuję
Obornika mi chłopaki tyle przywieli, że aż podziwiałam, no a teraz już 1/3 zostala. Znów będą musieli sie wybrac. Na jesien sie przyda. Wiesz, gdybyś chciała, trochę mogłabym odstąpić
Deszczyku było tyle co kot napłakał. Dziś się ładnie chmurzy, tak burzowo, tylko czy tu do nas dotrze?? Trzymam kciukasy!
PS. Dekolt już doszedł do siebie
Ala106 17:36, 07 cze 2015

Piwonie cudne, no i róże piękne.
Ja muszę obserwować u Ciebie tego Chopina, bo może ja też mam tą różę, podobna mi się wydaje. Taka kremowa delikatna.
Poza tym u nas też susza okropna, wczoraj cały dzień podlewałam.
Z tym deszczem to kicha, nic nie pada.
kosolka 17:42, 07 cze 2015

kosolka 17:50, 07 cze 2015

kosolka 17:53, 07 cze 2015

kosolka 17:55, 07 cze 2015

Ala106 napisał(a)
Piwonie cudne, no i róże piękne.
Ja muszę obserwować u Ciebie tego Chopina, bo może ja też mam tą różę, podobna mi się wydaje. Taka kremowa delikatna.
Poza tym u nas też susza okropna, wczoraj cały dzień podlewałam.
Z tym deszczem to kicha, nic nie pada.

Reniu, Chopin ma bardzo duże kwiaty, chwilami wpadają delikatnie w żółtawy. Chmury u nas się rozeszły. Nic z tego. Ale dziś podlałam tylko donice. Reszta jutro. Nie chce mi się.
monteverde 18:10, 07 cze 2015

Kosolka obejrzałam zaległości, Apricot Nectar bardzo mi się podoba, a co do pomidorków to zostaw po 1 w donicy pozdrówka
kosolka 18:16, 07 cze 2015

Aniu, mogę resztę pomidorów wsadzić na rabate w warzywniku ??
monteverde 18:27, 07 cze 2015

a jakie to pomidorki? wysokopienne czy niskie? bo do tych wysokich tyczki będziesz musiała dać, możesz