Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 18:29, 07 cze 2015

Oj, dzięki, a już powtórzyłam pytanie u Ciebie To są koktajlowe, ale nie wiem jak wysokie rosną.. Najwyżej dam tyczki.
rozark 21:48, 07 cze 2015

u ciebie też kwiecia co niemiara z zakupami poszalałaś
Ewik 05:11, 08 cze 2015

Busz różano- bylinowy się robi
Ala106 07:26, 08 cze 2015

kosolka napisał(a)

Reniu, Chopin ma bardzo duże kwiaty, chwilami wpadają delikatnie w żółtawy. Chmury u nas się rozeszły. Nic z tego. Ale dziś podlałam tylko donice. Reszta jutro. Nie chce mi się.

No i nie padało.
Ta moja to w takim razie nie Chopin, bo kwiaty raczej małe jak na różę, trwałe bardzo, kremowe są.
Ale też piękne.
Viola 09:34, 08 cze 2015

Super ten obornik na rabatach wygląda, ale musiał być dobrze przekompostowany. Mój kurzyniec z zeszłego roku, który wrzuciłam do kompostu i wymieszałam mam wrażenie, że dalej jakiś świeży Jednak co koński to koński
babka 10:12, 08 cze 2015

Olu teraz ja chyba przegięłam z opryskiem. W sobotę potraktowałam róże a wczoraj znalazłam robala i nowe dziury na liściach więc psiknęłam ponownie. No niewiem czy to było mądre
A róże całe w pąkach
kosolka 10:26, 08 cze 2015

rozark napisał(a)
u ciebie też kwiecia co niemiara z zakupami poszalałaś

Trochę jest, ale jeszcze nie tyle ile bym chciała Muszę na spokojnie przestudiowac listę kwitnienia od Małej Mi.. Coby ciągle coś kwitlo!
kosolka 10:27, 08 cze 2015

Ewik napisał(a)
Busz różano- bylinowy się robi

Do buszu jeszcze trochę, ale zaczatek już jest. Już widzę że kilka roślin będę musiała pozmieniać miejscami jesienią
kosolka 10:29, 08 cze 2015

Ala106 napisał(a)

No i nie padało.
Ta moja to w takim razie nie Chopin, bo kwiaty raczej małe jak na różę, trwałe bardzo, kremowe są.
Ale też piękne.

No nie padało Dziwna ta pogoda.. Dziś ma być 5 stopni w nocy, a teraz znów pali słońce. Lubię je, ale żeby chociaż raz w tyg porządnie popadalo..
Trudno identyfikować rośliny nn, nie? Też dużo mam takich..
kosolka 10:31, 08 cze 2015

Viola napisał(a)
Super ten obornik na rabatach wygląda, ale musiał być dobrze przekompostowany. Mój kurzyniec z zeszłego roku, który wrzuciłam do kompostu i wymieszałam mam wrażenie, że dalej jakiś świeży Jednak co koński to koński

No od razu rabata inna, taka schludna I mam nadzieję że kiedyś struktura ziemi trochę się poprawi.. Jesienią dam kompostu, będzie gotowy.