Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 22:34, 03 sie 2016

Sabina76 22:37, 03 sie 2016

kosolka napisał(a)
Ogrodu całego mamy prawie pół ha.. Więc jeszcze kuuupa pracy..

O pergole pytalam eMa, nie mierzyłam, nie chce mi się wyleźć.. wierze mu na słowo Wydaje mi się ze są akurat.. Mówię o "okienkach". Może się nie zrozumiałyśmy? Cala część ma ok 80cm szerokości. Mam pięć.

Ja też miałam na myśli "okienka" Kupiłam po niecałe 40 zł. jedna. Dosyć solidnie zrobiona.

No, powiem tak: masz co robić z taką ilością ziemi
Nallar 22:38, 03 sie 2016

Wstawiłam zdjęcie, leć zobacz bo usunę.
kosolka 22:42, 03 sie 2016

Sabina- mam co robić,a nie mam koncepcji, weny i funduszy na razie..

Ewa- widziałam! Będzie super!
babka 23:21, 03 sie 2016

Olu, tak bogato kwitną Twoje rabaty, świetnie skomponowane! Zazdroszczę tego urozmaicenia. Pozdrawiam urlopowo
Krakus 07:58, 04 sie 2016

kosolka napisał(a)

Krakus, Polary są fajne Annabelki są zupełnie inne.. Też mnie kuszą. W vanillach trochę mnie drażni to przebarwianie.. Nie wiem czemu. Z bliska mniej, z daleka bardziej. Już zaczynają:

to u mnie na odwrót z bliska drażnią z daleka fajnie w róż wpadają

Anabelki mnie kuszą bo z tego co widzę na O. to chyba jedne z pierwszych kwitną i fajne duże kwiaty... pytanie czy strong anabell i anabell to to samo ? czy tylko chłyt martekindody ?

kwieciście u Ciebie
kosolka 09:29, 04 sie 2016

babka napisał(a)
Olu, tak bogato kwitną Twoje rabaty, świetnie skomponowane! Zazdroszczę tego urozmaicenia. Pozdrawiam urlopowo

Olu, przede wszystkim życzę Ci spokojnego i udanego wypoczynku z tym, ze świetnie skomponowane, możnaby pewnie polemizować ale nie jest źle, bo nadal jest kwitnąco, począwszy od wiosny wciąż jest kolorowo. Jest kilka miejsc które muszę delikatnie poprawić, ale wiem mniej więcej jak.
kosolka 09:32, 04 sie 2016

Krakus, powiem Ci tak.. Trochę się już naczytalam i uważam (oczywiście mogę się mylić) że mocno cięta od początku Annabelle też po 2-3 latach będzie "strong" Marzy mi się szpalerek annabelek, podsadzonych hostami, gdzieś pod moimi brzózkami.. Tak jak ma Ewa z Wilczek Góry. Może kiedyś tak będzie
Krakus 11:23, 04 sie 2016

kosolka napisał(a)
Krakus, powiem Ci tak.. Trochę się już naczytalam i uważam (oczywiście mogę się mylić) że mocno cięta od początku Annabelle też po 2-3 latach będzie "strong" Marzy mi się szpalerek annabelek, podsadzonych hostami, gdzieś pod moimi brzózkami.. Tak jak ma Ewa z Wilczek Góry. Może kiedyś tak będzie

a u Jagody widziałeś anabelki z rozplenicami
jak to Jazzy napisała anabelki w kieckach

a i jeszcze: gdzieś widziałem że znabelki do zera się tnia na wiosnę...Jagoda właśnie chyba jak dobrze pamiętam tak przycieła.
kosolka 14:54, 04 sie 2016

U jakiej Jagody, się pytam??