Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

agatanowa 23:24, 10 sie 2014

kosolka napisał(a)
Buziak Asieńko! (Wymyśliłam zeby tam wewalić oba pnącza, po dyskusjach dzisiejszych. Potwierdziłas ze będzie to dobry ruch )
I widzisz jak to jest- próbuję czegos sama, to do doopy wychodzi. Nauczę się, co?.. Jestem dobrej myśli. ...

a ja głupia jestem, sama mam dwa posadzone w takim samym celu, tj. aby jeden już robił efekt, a drugi, aby powoli dorastał i robił efekt przez cały rok; tyle, ze ja mam nie na słupie, a na elewacji północnej domu: przez niecałe dwa sezony winobluszcz trójklapowy już pokrył pół sciany do dachu, a bluszcz pospolity chyba nawet jeszcze na metr nie doszedł, jednoczesnie sadzone, obok siebie, co prawda winobluszczu 2 sadzonki, bluszcza - jedna

Asia na pewno fajnie doradzi A jak ona rysuje, fiu fiu!
kosolka 23:33, 10 sie 2014

Dziękuję dziewczyny!! Kochane jesteście! Spokojnej nocy. Próbuję spać, po złych wiadomościach.. Tata przyjaciółki miał ciężki wypadek.. Czekają.. A ja się strasznie martwię
agatanowa 23:38, 10 sie 2014

wyłączaj kompa, kładz się, wycisz i pomódl gorąco
dobranoc
monteverde 00:23, 11 sie 2014

agatanowa napisał(a)
wyłączaj kompa, kładz się, wycisz i pomódl gorąco
dobranoc

Bardzo dobra rada dobranoc dziewczyny
waldek727 05:37, 11 sie 2014

Miło mi Olu gościć w Twoim wątku ogrodowym. Z pewnych względów przyglądam mu się uważnie od dnia jego założenia tj, 11 lipca. Pewnie będziesz tym bardzo zaskoczona, ale chciałbym Ci zadać jedno być może przewrotne pytanie.
Dlaczego postanowiłaś tworzyć swój ogród od końca?
Czy nie prościej, efektywniej i ekonomiczniej byłoby jednak zacząć tworzyć dzieło od początku?

Pozdrawiam.
Waldek.
kitek81 06:52, 11 sie 2014

Olu, mam nadzieję, że z tatą koleżanki jest wszystko ok i wszystko skończy się szczęśliwie!
Buziam poniedziałkowo :*
kosolka 07:07, 11 sie 2014

waldek727 napisał(a)
Miło mi Olu gościć w Twoim wątku ogrodowym. Z pewnych względów przyglądam mu się uważnie od dnia jego założenia tj, 11 lipca. Pewnie będziesz tym bardzo zaskoczona, ale chciałbym Ci zadać jedno być może przewrotne pytanie.
Dlaczego postanowiłaś tworzyć swój ogród od końca?
Czy nie prościej, efektywniej i ekonomiczniej byłoby jednak zacząć tworzyć dzieło od początku?

Pozdrawiam.
Waldek.

A mi bardzo miło Waldku gościć Ciebie u mnie!
Może jeszcze godzina za wczesna, może nie ta głowa z rana, ale nie rozumiem przewrotności pytania... Wybacz Mów do mnie prosto i jasno Pierwsze co przychodzi mi do głowy to że chodzi Ci o to, że nie mamy jeszcze wykończonych lub po prostu zrobionych, pewnych podstawowych rzeczy - polbruku, ogrodzenia, elewacji, rynien.. Ale nie wiem czy dobrze podejrzewam?
I jakież są te "pewne względy"?? Zaintrygowana jestem.
kosolka 07:30, 11 sie 2014

kitek81 napisał(a)
Olu, mam nadzieję, że z tatą koleżanki jest wszystko ok i wszystko skończy się szczęśliwie!
Buziam poniedziałkowo :*

Ja też mam nadzieje że bedzie dobrze..
pozdrawiam Kasiu!!
agatanowa 08:02, 11 sie 2014

i to niby kobiety wszystko gmatwają i nie mówią nic wprost, tylko okrężnymi ściezkami...zbaraniałam
Ola, pozdrawiam, zycze dobrych wieści od kolezanki
kosolka 08:05, 11 sie 2014

agatanowa napisał(a)
i to niby kobiety wszystko gmatwają i nie mówią nic wprost, tylko okrężnymi ściezkami...zbaraniałam
Ola, pozdrawiam, zycze dobrych wieści od kolezanki

Dziękuję i poniedziałkowo pozdrawiam!!