Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lindsay80 09:20, 09 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)

Kasia z ogrodu pod górkę mi je zaproponowała sa tez piekne kolumnowe ja tez sie długo w temacie edukowałam zanim sie zdecydowałam

Ja właśnie w zeszłym roku te kolumnowe widzialam i kusiło mnie bardzo, do tego w super cenie były.
lojalna_ 09:22, 09 kwi 2016

ren133 napisał(a)
Jola pięknie jest u ciebie po prostu cuuuudnie masz i trawka taka zieloniutka jaki nawóz mu zapodasz? ciemierniki śliczniutkie, bukszany zieloniutkie, wszystko równe, szafirki mam takie jak Ty ... z B?
Możesz być z siebie dumna

Renia haha ale Ty sie u mnie zasiedziałas az miło i to bez kawy.

Aeracje robiłam trawnik odżył ake w kilku miejscach troszke poszarpało bedzie dosiewka.

Gladiatory przesadzalam z wielu powodów. Graby maja byc przepyszny płocie ale wczoraj sobie dowiedziałam ze ich nie ma po miesiącu czekania na nie.

W zeszłym roku duzo czosnkow przesadzalam i duzych i małych i u mnie ucierpiały na wielkosci i dorodności a tulipanów to juz wcale przesadzac nie potrafie z tego to juz u mnie nic nie rosnie .......

Szafirki nie pamietam gdzie kupiłam byc moze w B sliczne sa a te zwykle wcale u mnie nie chca wyłazić
lojalna_ 09:24, 09 kwi 2016

Kuba napisał(a)

Jolcia może być dumna z siebie a my z Jolci

Wo matulu sama słodycz tu dzisiaj

Amelka i Kawa co Wy dzis takie milusinskie )))))))))
lojalna_ 09:26, 09 kwi 2016

Anna t bardzo dziekuje cieszy jak prace człowieka doceniom ))

Anbu ciemierniki to moje gwiazdeczki bardzo je lubie i zawilce to moje ulubione widoczki ))
lojalna_ 09:29, 09 kwi 2016

siakowa napisał(a)
Jola to bylas Ty czy nie Ty ? ok 17?

Siaka to jest niemozliwe jak Ty mnie tak wypatrzyłas ja tam 5 minut byłam .....ja to jednak musze byc wielka jak mnie z takiego daleka dojrzałas cholerka

Bylam tam ostani raz zas mnie w......... Graby na mnie czekały chyba wirtualnie juz z nimi nie gadam bo czas tracę tylko

Ale zatrzymać sie to juz nie łaska było ?
lojalna_ 09:31, 09 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Wypasione masz te ciemierniki Jola
ja muszę sama męczyć się z darnią
nie znoszę tego !!!
a może obiecam coś eMusiowi i pomoże mi w tym ???

Agatko gdyś troche blizej mieszkała sama bym Ci pomogła ......nie zazdroszcze )))

Ciemierniki dziekuje wczoraj uratowałam 3 sztuki bo moj Fido zrobił sobie na nich ścieżkę ))
lojalna_ 09:32, 09 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Ja właśnie w zeszłym roku te kolumnowe widzialam i kusiło mnie bardzo, do tego w super cenie były.

Jak mi Kaska pokazała te kolumnowe to miałam wrazenie ze ładniejsze od amrowaca były ....szkoda ze nie wzięłaś moze jeszcze sie zdecydujesz )))
Ewa777 09:36, 09 kwi 2016

A ja właśnie nad ambrowcem się zastanawiam Chcieć to chcę go bardzo, ale nie wiem gdzie go posadzić
lojalna_ 09:45, 09 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)
A ja właśnie nad ambrowcem się zastanawiam Chcieć to chcę go bardzo, ale nie wiem gdzie go posadzić

Ewuś to ja tak mam z Ginia nie mam na nia miejsc a wczoraj juz ja w rekach miałam i to za mała kasę bo u Zurka mam 150 Zł do wybrania i nie kupiłam ......oj jak sie gryzę okropnie
Kacha123 09:47, 09 kwi 2016

Cześć Jolcia. Czytam, że się nie popisali z grabami! W mordkę!