Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:45, 17 maj 2017

09:47, 17 maj 2017
fotki ogniste

roboty machnełas ogrom ...walcze z trawa na rabatach ...porosła mi wielkie kepy ...masakra jakas

o zawilcach podpowiem ...bo tez tak mysłałm w zeszłym roku ...że wygniły/przemarzły ...i taka wiedza była na forum

w tym roku mam inna wiedze bo dokupiłam jesienia nowe i co obserwuje...one sie rozłaża i o ile kepa maciezysta wydaje sie wygnita usłach to z boku nawet 10cm od niej wychodza młode liscie zawilców jesiennych.

moze jeszcze ich nie wydziabalas/wyplewiłas ..obserwuj ...nie bucz

PS. mój Rohan juz się ładnie wybarwia i miłorzab tez ma liscie ...moze u ciebie zimniej ...czekaj spokojne ...słoneczny czas nastał wreszcie
lojalna_ 09:48, 17 maj 2017

UrsaMaior napisał(a)
Podobne te nasze psiaki kolorem i wyrazem pyska i oczu. Eh. No nic, taki lajf.

sciskam
iwka 09:49, 17 maj 2017

kosmosik już kwitnie tęsknię za nim, nie mam w tym roku.
lojalna_ 09:49, 17 maj 2017

Kawa napisał(a)
Jolus macham
Fidek cmok cmok śliczniuchny

ogród też
czosnków nasadziłaś że hej... będzie szał

Kamilko wszystkie czochy z zeszłego roku troche sie rozmnozyły ale nie zaduzo ) buziaki dzieki ))
Magda70 09:51, 17 maj 2017

No kochana czerwonej kartki nie będzie
Pięknie - tak ogniście prawie
lojalna_ 09:51, 17 maj 2017

eee_taam napisał(a)
fotki ogniste

roboty machnełas ogrom ...walcze z trawa na rabatach ...porosła mi wielkie kepy ...masakra jakas

o zawilcach podpowiem ...bo tez tak mysłałm w zeszłym roku ...że wygniły/przemarzły ...i taka wiedza była na forum

w tym roku mam inna wiedze bo dokupiłam jesienia nowe i co obserwuje...one sie rozłaża i o ile kepa maciezysta wydaje sie wygnita usłach to z boku nawet 10cm od niej wychodza młode liscie zawilców jesiennych.

moze jeszcze ich nie wydziabalas/wyplewiłas ..obserwuj ...nie bucz

PS. mój Rohan juz się ładnie wybarwia i miłorzab tez ma liscie ...moze u ciebie zimniej ...czekaj spokojne ...słoneczny czas nastał wreszcie

Justys dobrze ze zcasu nie mam to i tej cierpliwosci wiecej bo wiosna nas na wyczekanie wzieła .....zawilce juz spore liscie maja a cztery kepu puste wiec mysle ze tam juz nic nie wylezie ale oczywiscie zostawie je )))

tez mam sporo badziewia w kepach i trudno mi sie tego pozbyc

tos sie narobiła kobotko ))
lojalna_ 09:52, 17 maj 2017

iwka napisał(a)
kosmosik już kwitnie tęsknię za nim, nie mam w tym roku.

Iwka kupiłam sztuk dwie ))) nigdy mi sie nie wysiał nigdy czyli pierwszy raz miałam w zeszłym roku )) hihi pachnie czekalodow )))
lojalna_ 09:52, 17 maj 2017

Magda70 napisał(a)
No kochana czerwonej kartki nie będzie
Pięknie - tak ogniście prawie

) podziekowac serce moje )))
09:57, 17 maj 2017
lojalna_ napisał(a)

Justys dobrze ze zcasu nie mam to i tej cierpliwosci wiecej bo wiosna nas na wyczekanie wzieła .....zawilce juz spore liscie maja a cztery kepu puste wiec mysle ze tam juz nic nie wylezie ale oczywiscie zostawie je )))

tez mam sporo badziewia w kepach i trudno mi sie tego pozbyc

tos sie narobiła kobotko ))

obserwuj zawilce ...wywalic jeszcze zdazysz ...w połowie czerwca
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies