Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Malgo 14:36, 24 maj 2017

Witam,
Jolu cudny ogród, trafiłam na Twój z wątku Madzenka dawno nie widziałam tak przemyślanych i pięknych kompozycji, zazdroszczę Wam tych kwiatów mam nadzieję, że uda się kilka pomysłów ścignąć do mojego lasu i że nie uśmierci ich mała ilość słońca
Margarete 17:03, 24 maj 2017

Jolu, pokazuj to samo, nie znudzimy sie - zapewniam cię
Ja tez mam ogród więc znam ten ból, nawet foty robic musze z tych samych miejsc żeby nie było widac tego bloku obok z parkingiem albo mojego bajzlownika z puszkami na smieci z boku domu....

U mnie tez Mariken- miłorząb w tym roku jakoś lisci nie wypuszcza, rozumiem że czekał na ciepło, ale teraz juz jest ciepło...a on ledwo, ledwo...zaczynam sie martwic
frezja 17:24, 24 maj 2017

lojalna_ napisał(a)

KarolCIA haha weź jak ja bym chciała żeby było tak jak piszesz )))

Rh CW suche paczki mają i nic tylko na zielone liście przyszło mi patrzeć szkoda trochę ...

Jolu, pociesz się, że moje CW też niedomagają...kwiatów zero. Inne kwitną pięknie

Podświetlony ogród..jak z bajki
Madzenka 06:58, 25 maj 2017

Poproszę o zdjęcia kokonów i informacje nr lamp. Jakoś nie mogę znaleźć informacji jaki macie system.
lojalna_ 08:50, 25 maj 2017

Aska ja tylko siedzę od huśtawka zaraz mi mdLO ale siedzenie jest mega przyjemne ))

Iwonko te tulipki są piękne szkoda ze znam ich nazy i kolor taki kremowy atłasowy ...bardzo mi się podobają . Skąd mialas Dolsy? Ja miałam z LM i z B

Marta no to miłe ale ja noga jestem w kadrowanie . To powojnik Maria CS mam ich kilka sztu piękny jest polecam

Martus priv rozpisałem się bo tak od kilku dni rozmowy o oświetleniu sie toczą )

Anula !hihi

Kindzia ja Ty i huśtawce zaraz byś chwasty rwala a sporo ich. Wrzucę fotę bo chciałabym poznać Alfreda )) o ile to on haaa widzisz jakie mam szczęście o tym Ci kiedyś wspominąłem dużo to przypadek. Byłam w niedziele w Zabrzu w ogrodzie botaniczym fajne tam piwonia mega i kwitną piwonia drzewiaste.

Dominiczko buzka

Polinko ja też lubię światło w trawach . Zapewne super wyszło. Trudno mi się robi foty w nocy nie oddają klimatu ))

Malgosik 08:52, 25 maj 2017

lojalna_ napisał(a)
buki dopiero co otworzyły liscie i już zdobniczka się ugościła

zdobniczka się umościła na zimę gdzieś w pobliżu
coby wiosną blisko do stołówki było
śliczny ten biały irys
daje po oczach
lojalna_ 08:58, 25 maj 2017

Malgo witaj kochana. Duxo dziewczyn ma ogrody zacienione i zapewne znajdzieszvs sporo insitlracji )))

Małgosiu moje markety tez ledwo ledwo jest jedną fota z bliska to chyba dlatego ze jest ciągle zimno. Przynajmniej u mnie wieje i słoneczko na chwile tylko. U mnie kadrowanie ciągle wkurza mnie to ale co zrobić ciągle jakieś badziewie za błotem trzymam kciuki za żywopłot.

Ewcia no ładnie czytałam ze one lubią przemarzną cóż może powinnam pomyśleć o innych . Dam im czad do prxyszlej wiosny

Lawenda u mnie tylko połowa ruszyła wkurza mnie to liczyłam ze zakwitnie jednak cała.

Marzenko temat lamp na priv ie duxo tam pytań mam więc wysyłam ta droga. Kokon jeszcze się wielokrotnie pojawi wręcz do znudzenia bo ogrod taki mały ze trudno go na fotach będzie ominąć ))
lojalna_ 09:00, 25 maj 2017

https://www.google.pl/search?q=obi+fotel+wiszący+Alfa&client=ms-android-tmobile-pl&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7oPqHvIrUAhWL1hQKHa8fBEcQ_AUICSgB#imgrc=jnOjhmC981i_EM:
lojalna_ 09:02, 25 maj 2017

Malgosik napisał(a)

zdobniczka się umościła na zimę gdzieś w pobliżu
coby wiosną blisko do stołówki było
śliczny ten biały irys
daje po oczach

Małgosiu iryski juz sa trzy . Masz rację ona mojego ogrodu nieopuszcza wiecznie te buki ma na oku
lojalna_ 09:50, 25 maj 2017

Lampka pod brzoza jest jedna to

https://epstryk.pl/p/3335/59481/-reflektorek-ogrodowy-bush-1x35w-gu10-ip65-nowodvorski-3401--reflektory-ogrodowe-wbijane-lampy-ogrodowe-elewacyjne.html?gclid=CKv1k6zhhtQCFUUW0wodRqgKsg

System to samorobka Grzesia podłączenie szeregowe świeci cały ogród .z jeszcze dojdą lamki pod buki hak urosna ( wszystko podłączone wv instalacji w pomieszczeniu gospodarczym gdzie mamy bezpieczniki osobne na ogród . Można klikać pilotem )(()