Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

Dorota123 13:39, 19 wrz 2017

Tryskasz wspaniałymi pomysłami, a Twój clematis mi się po nocach śni
Wstawiłam zdjęcia mojej rabaty do przeróbki. Jakbyś miała chwilę to wpadnij do mnie i oceń sytuację. Zaznaczam, że nie będzie łatwo.
14:02, 19 wrz 2017
lojalna_ napisał(a)
Lusi nie wiem jaka to odmiana oby się ładnie zagescil staną przy nim dwa gabiony i trawka na końcu ))

Mam nadzieje ze ładnie wyjdzie )))

a to taki pomysł ...będzie dobrze ..u ciebie wszytsko dobrze wyglada

a cebule wsadzisz w razem z drzewami albo w grudniu ...zupełnie bym sie tym nie przejmowała

PS. co do podkładek drewnianych to widziałam takie na giełdzie w Tychach w przyzwoitej cenie ...dawno to było pewnie z rok potem widziałam w jakimś dekoracyjnym sklepie ale cena już była z kosmosu
Urszulla 17:23, 19 wrz 2017

Jolu u Ciebie perfekcyjnosc i piekno w jednym. Pomysł na gabionki z cisami to bardzo nowoczesny i idealny pomysł do Twojego ogrodu.

Podstaweczkami od Gosi i Krzysia się zachwycamy wszyscy

Przemknęłam szybko szczeģólnie przez ten dół a przy okazji doczytałam o zmniejszaniu i zwiększaniu i dzieki temu zrozumiałam czemu nie wklejały mi się zdjęcia pozdrawiam
Luki 17:30, 20 wrz 2017

Aaaa... ja to już nic nie mówie ale widzę, że jednak Cisy wygrały w walce z choiną, jak dla mnie in plus.

Ambrowcami się nie przejmuj, wyjdzie zabawa formą geometryczną roślin, z wejścia do domu fajna oś widokowa będzie, a trawnik wcale nie będzie sprawiał wrażenia poszatkowanego, chociaż jeszcze coś muszę Ci napisać, a skleroza u mnie w zaawansowanym stanie

Szkoda, że w sobotę nie dotarłem...
_Martini_ 17:47, 20 wrz 2017

Ale śliczny ten pełny powojnik. A zdradzisz skąd masz te kratki na ścianie? Będę poszukiwała kratki, ale na rynnę.
lojalna_ 14:50, 23 wrz 2017

Dorota123 napisał(a)
Tryskasz wspaniałymi pomysłami, a Twój clematis mi się po nocach śni
Wstawiłam zdjęcia mojej rabaty do przeróbki. Jakbyś miała chwilę to wpadnij do mnie i oceń sytuację. Zaznaczam, że nie będzie łatwo.

Wpadnę Dorotko )) ale marna ze mnie projektantka )) buziaki
lojalna_ 14:57, 23 wrz 2017

eee_taam napisał(a)

a to taki pomysł ...będzie dobrze ..u ciebie wszytsko dobrze wyglada

a cebule wsadzisz w razem z drzewami albo w grudniu ...zupełnie bym sie tym nie przejmowała

PS. co do podkładek drewnianych to widziałam takie na giełdzie w Tychach w przyzwoitej cenie ...dawno to było pewnie z rok potem widziałam w jakimś dekoracyjnym sklepie ale cena już była z kosmosu

Justynko ale zimno w łapki )

tak tak one juz sa dawno na rynku ale ja dostałam od Goski i Krzyska to te sa wyjatkowe )))

lojalna_ 14:58, 23 wrz 2017

Urszulla napisał(a)
Jolu u Ciebie perfekcyjnosc i piekno w jednym. Pomysł na gabionki z cisami to bardzo nowoczesny i idealny pomysł do Twojego ogrodu.

Podstaweczkami od Gosi i Krzysia się zachwycamy wszyscy

Przemknęłam szybko szczeģólnie przez ten dół a przy okazji doczytałam o zmniejszaniu i zwiększaniu i dzieki temu zrozumiałam czemu nie wklejały mi się zdjęcia pozdrawiam

Ulka hihi dziekuje to miłe ale dochodze do wniosku ze duza zasługa w tym prostych liniach to jednak Grzesia jest ))) a ja oczywiscie od pomysłow to ta wazniejsza hihi buziol ))
lojalna_ 15:03, 23 wrz 2017

Luki napisał(a)
Aaaa... ja to już nic nie mówie ale widzę, że jednak Cisy wygrały w walce z choiną, jak dla mnie in plus.

Ambrowcami się nie przejmuj, wyjdzie zabawa formą geometryczną roślin, z wejścia do domu fajna oś widokowa będzie, a trawnik wcale nie będzie sprawiał wrażenia poszatkowanego, chociaż jeszcze coś muszę Ci napisać, a skleroza u mnie w zaawansowanym stanie

Szkoda, że w sobotę nie dotarłem...

efekt ma byc taki by z tego małego ogrodu jeszcze cos wycisnac w stylu małe pokoje zakatki gdzie trzeba przejsc by zobaczyc cos jeszcze cos przysłonic by z jednego punktu nie była zawsze widoczna całosc .

Lukasz mysle ze mnie doskonale rozumiesz . Spotkan mam nadzieje nie zabraknie )))

lojalna_ 15:04, 23 wrz 2017

_Martini_ napisał(a)
Ale śliczny ten pełny powojnik. A zdradzisz skąd masz te kratki na ścianie? Będę poszukiwała kratki, ale na rynnę.

Robota Grzesia niestety nie do kupienia )))