Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:09, 12 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No pacz, przegapiłam gapa jedna Już znalazłam i super będzie Ogród oszroniony super

Gosiu buziolki to wszystko w tym temacie ...dzwonie do siebie , wysyłam do siebie ...ihihihi zreszta kochana kto to wszystko jest w stanie ogarnac ja nie daje rady
lojalna_ 14:10, 12 gru 2014

Napia napisał(a)
Piękny taki oszroniony ogród, nawet zima przy takich widokach wydaje się znośna; i kokardki blue

No własnie ratujmy ogrody przed szara zima bez sniegu
lojalna_ 14:11, 12 gru 2014

Kasik napisał(a)
Błękity królują
Kokardki słodkie, a kolor dobrany do oszronionego ogrodu.

Choć trochę te zimowe nastroje poprawia.

Kasiu ....niech juz ta wiosna przyjdzie hihi bo ostatnio niewiele rzeczy jest mi w stanie nastrój poprawic
lojalna_ 14:12, 12 gru 2014

eda napisał(a)

Piękny szronik mmmm Czerwone kokardki już widziałam piknie było i niebieskie też rewelka mus w końcu coś przyczepić fajnie to wygląda Tylko zimno i nie chce mi się
macham łapką kochana

Eda buziolki pracujesz w domku ciezko...pierniczysz i zdobisz ...wystarczy hihi
lojalna_ 14:14, 12 gru 2014

dorciabe napisał(a)
Jola wzięłam i sie pocofałam nigdy nie myślałam, że niebieskie kokardki tak ładnie wyglądają na ogrodzie i do wianka pasiu mnie zielone w tym sezonie
Szefowa rad udzieliła, malunki zrobiła, masz gotowca na wiosnę
kosiarka na gwiazdkę, hi,hi dobry pomysł, ja muszę narysować odkurzacz do liści,może MIkołaj albo inny Gwiazdor przyniesie
macham

Hahaha dobre
Szefowa mi niespodzianke zrobiła az miło Zielone pieknie wygladaja na trawach ........

Zapraszam zas
lojalna_ 14:16, 12 gru 2014

Edit napisał(a)

Zaglądam i co widzę? Przede wszystkim piękny dom, bo bardzo podoba mi się połączenie elewacji z drewnem Piękne połączenie kostki z kamykiem, co lubię oraz piękne świąteczne dekoracje, które uwielbiam. A! zapomniałam o storczykach, których nie mam, bo mi nie kwitną, nie mam do nich ręki I kto tu się będzie inspirował? - patyczki zgapiam

Witaj milutko takie komplementa zaliczyłam dziekuje Wszystko jest tylko ogrodu jeszcze nie ma hihihi ale bedzie bedzie ()!
lojalna_ 14:17, 12 gru 2014

agata19762 napisał(a)
Jola a ja kupiłam czerwone kokardki...jutro strojenie ogrodu

Agata Koniecznie zobaczyc musze co tam jeszcze wymysliłas
lojalna_ 14:19, 12 gru 2014

gardney napisał(a)

Eee nie nie za bardzo nie wiem czy to dobrze czy źle trochę ekscytacji by się przydało ale ema mojego nie wymieniam (póki co no nie, to taki żarcik jasne że go nie wymienię faceci z wiekiem jak wino... - coś w tym jest)

Cudowne, zachwycajace zdjęcia. Naprawde piękne. I syn pomagał musisz być supermama jak nastolatek pomaga przy ozdobach

Madziu moj syn ma takie zrywy, które mnie zaskakuja ...ciesza mnie te chwile bo juz naprWde bardzo mało czasu z soba spedzamy
lojalna_ 14:21, 12 gru 2014

jazzy napisał(a)

Dokładnie! Mój nawet nie patrzy w stronę ozdób Zazdraszczam

Haha taki esteta mi sie trafił ale by nie za długo prace trwały to chetnie sie pobawi odskocznia i chwilka z matka bo przeciez nie z mamą ....a z mamusia to jak czegos chce hihihi
lojalna_ 14:24, 12 gru 2014

siakowa napisał(a)
no to musze od Joli wziąc pare lekcji wychowania może jeszcze nie jest za późno z moim 7 latkiem

Twój 7 latek i inna liga ...lekcje Ci nie sa potrzebne .... Zapewne zostanie lekarzem artstyczne prace go nie inetesuja z natury hihi.

Mojj syn to arttysta wiec musowo hihihi ...