Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:24, 26 sty 2015

horcia napisał(a)

a tak jeszcze zapytam, bo tak patrzę na ten śnieg w ogrodzie i się zastanawiam czy Ci czasem nie zimno w tej zwiewnej bluzeczce?

Horcia piekny masz avatarek z rana fotki robiłam po spacerze z Fidkiem w czapce i kurtce ale fskt noca ....to sie nie ubierałam za bardzo i zas mnie kaszel dusic zaczał ....wrózka czy co? Hihi
lojalna_ 09:27, 26 sty 2015

KasiaW76 napisał(a)
Ale masz fajnie podświetlone taras mmm myśmy zapomnieli o pewnych kwestiach związanych z elektryka... a raczej Ja zapomniałam bo całą budowę sama prowadziłam.... parę malutkich tematów oddałam mężowi czyli prąd no i mam a raczej nie mam go tam gdzie być powinien ehhh

Taras tez mi sie podoba ...ale dziewczyny juz mi podpowiadały ze swiatła moze byc mało z tych czterech punktów mało. To miałas dziewczyno na głowie sama budowe ..... Nie martw sie nic wiele doswietlen mozna zrobic na baterie bądz klimtyczne lampiony ze swiecami ....zapewne cos wymyslisz albo wokół tarasu jeszcze mozesz cos pociagnąc skoro jeszcze trawy ani kostki nie ma ....
lojalna_ 09:29, 26 sty 2015

lew_ogrodowy napisał(a)
U mnie nie ma śniegu wcale. Choćby do zdjęć spadł na sekundę...

Fajnie wyglada taki swiezutki a potem ... Eh woda i ciapa i juz sie tak dzieje .... Buziaczki
Agania 09:40, 26 sty 2015

U ciebie też posypało, najbardziej Fidelus się cieszy, psy kochają zjadać świeży śnieg, nosek upaprany białym....widać lubi się bawić na śnieżku
siakowa 10:07, 26 sty 2015

lojalna_ napisał(a)

Fajnie wyglada taki swiezutki a potem ... Eh woda i ciapa i juz sie tak dzieje .... Buziaczki

oj widzę że samopoczucie nie najlepsze? Sciskam moooocno !!! :*
ewakatowice 13:19, 26 sty 2015

Jolcia, ślicznie zimowo u Ciebie!
Buziaki zostawiam
lojalna_ 13:22, 26 sty 2015

Ewcia kochana jak u Ciebie za rogiem mam nadzieje ze w domowych pieleszach a nie w rozjazdach jestes
lojalna_ 13:22, 26 sty 2015

Agania napisał(a)
U ciebie też posypało, najbardziej Fidelus się cieszy, psy kochają zjadać świeży śnieg, nosek upaprany białym....widać lubi się bawić na śnieżku

Szaleniec to jest jeszcze dopiero rok skonczył
lojalna_ 13:23, 26 sty 2015

siakowa napisał(a)

oj widzę że samopoczucie nie najlepsze? Sciskam moooocno !!! :*

Staram sie jak mogę .....słabo mi wychodzi
ewakatowice 13:30, 26 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Ewcia kochana jak u Ciebie za rogiem mam nadzieje ze w domowych pieleszach a nie w rozjazdach jestes

U mnie też biało, wiem co mówie