Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 10:23, 16 lut 2015

leon60 napisał(a)
Jolu różyczka Cię łapie ?

Leonku lekartstwa ani ratunku juz dla mnie nie ma ...broniłam sie dzielnie ale juz za pozno

Szukam dwoch na jedna rabate wiem jaki kolor chce ale wybór jest przeogromny.....
lojalna_ 10:38, 16 lut 2015

Madzenka napisał(a)

I zobacz różę: kurfurstin sophie, eglantynę, giardinę oraz sister elisabeth , pashminę, Madame Knorr Lub Comte de Chambord oraz First Lady

Jesli pnąca to kultowa New Dawn

Zaczełam wpisywac Twoje propozyjce i trawiłam do ogrodu 100 roz i przepadlam ...nie dadziłam ze moga mi sie tak spodobac kompozycje rozane ....cudownoscibale yeraz to juz całkiem nie wiem jak dokonam wyboru .....

Dzieki za pomoc fsjnie ze jestes
lojalna_ 10:39, 16 lut 2015

eda napisał(a)
Macham wiosennie ale szaleństwo ho ho super trzeba przemyśleć co się chce bo podoba wszystko

Eda swiete slowa coraz trudniej .....
lojalna_ 10:40, 16 lut 2015

Karol99 napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie.

Karolu byłam u Ciebie wiidziałam cudne motamorfozy , wcieło mi posta ale natychmiast to naprawiam
lojalna_ 10:42, 16 lut 2015

beata_m napisał(a)
Jola to ja mam pytanie, nasionka stipy macie swoje? czy da się je kupić? niedzielna buźka a jakby inaczej

Beatko kupiłam w Obi ja raczkujaca ogrodniczka jestem nic nie mam swojego niestety. Jak chcesz kupie Ci i wysle skoro u Ciebie nie ma

Albo wiesz co sporo mi ich wyszlo jesli poczekasz z tydxien to Ci wysle juz tskie do pikowania chcesz?
lojalna_ 10:51, 16 lut 2015

Napia napisał(a)

A kiedy siałaś? Po jakim czasie pokazały się pełne trawki? bo nie wiem, kiedy mam się spodziewać pierwszych roślinek

U mnie pokazały sie po tygodniu maja warunki cieplarniane w pomieszczeniu godpodarczym jest pralka, suszarka bojler na wode i stoja na slonecznym stanowisku
Takie sa maja dwa tygodnie zdjecie troche powieksza bo to z tableta

lojalna_ 10:52, 16 lut 2015

horcia napisał(a)
Gdzie zaglądnę to każdy sieje stipę, chyba muszę poszperać w ogrodniczych, (bo u mnie juli nie ma)ale nie wiem czy znajdę?

Zarazliwa choroba ja sie zaraziłam rozyczka ....niewyleczalne
siakowa 10:53, 16 lut 2015

jolcia a kiedy bedziesz pikowac? i czy to na tym polega że kazda igiełke sie wyciaga i wsadza juz po jednej osobno?
lojalna_ 10:54, 16 lut 2015

Luki napisał(a)
Tutaj też róże no nie powiem sam bym już coś zamówił, ale miejsce dopiero trzeba przygotować. Będzie trzeba poczekać.

Luki a ja przeciez bez przygotowania ...ani ziemi ani wiedzy ....edukacja to jest dopiero poziom raczkujacy
lojalna_ 10:54, 16 lut 2015

Ewa777 napisał(a)

horcia, stipę dziewczyny kupowały w obi a w juli Jola kupiła pojemniki-rozsadniki w obi też są, tylko trochę inne (u mnie je możesz zobaczyć)

Ewcia fajne ma