Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

eda 09:19, 14 kwi 2015

Ale wyyyygoda jeju super zazdraszczam u mnie to by kotek zaraz zafajtał chyba bym musiała na noc zakrywać bo w dzień to może by upilnował wygodnicha a ciekawe jak to się czyści śliczne no i kolorek w Twoim stylu Jolcia boskie Tulipki zaraz będą ho ho jaki kolorek ? buziak na dziś
Kacha123 09:20, 14 kwi 2015

Mebelki pierwsza klasa! Poproszę o więcej
BusyBee 09:22, 14 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

O labości ale fajne meble! pasują idealnie do Twojego nowoczesnego, lekkiego stylu w ogrodzie i w domu pełna harmonia
Co tam teraz działasz ogrodowo? Ziemię rozwozisz???
lojalna_ 09:23, 14 kwi 2015

eda napisał(a)
Ale wyyyygoda jeju super zazdraszczam u mnie to by kotek zaraz zafajtał chyba bym musiała na noc zakrywać bo w dzień to może by upilnował wygodnicha a ciekawe jak to się czyści śliczne no i kolorek w Twoim stylu Jolcia boskie Tulipki zaraz będą ho ho jaki kolorek ? buziak na dziś

Edka tulipki białe i czarne? Wiesz takie ciemne tylko mam problem , bo rabate własnie te mam do przekopania i co teraz jak je przesunac troche? Rusze i sie zapewne obraza?
lojalna_ 09:25, 14 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Mebelki pierwsza klasa! Poproszę o więcej

Kaska wychodzic nie moge w domku siedze byłam wczoraj u dematologa na wypalaniu na powiekach takich małych dziadostw i wygladam jakbym jechała przy otwartym oknie a ciezarówka ze zwirem mnie mijała ........hihi
lojalna_ 09:27, 14 kwi 2015

BusyBee napisał(a)

O labości ale fajne meble! pasują idealnie do Twojego nowoczesnego, lekkiego stylu w ogrodzie i w domu pełna harmonia
Co tam teraz działasz ogrodowo? Ziemię rozwozisz???

Ciesze sie ze Ci sie podobaja tak ziemia jest trzeba równac a sporo tego, donica sie robi to znaczy jak em z roboty wroci to sie bedzie dalej robiło......tego czasu brak i rabate przed domem przekopuje tyljo nigdzie nie moge znalezc kulek na pniu .....szukam
eda 09:28, 14 kwi 2015

Jolcia ja mam przesadzanie tulipków w tym czasie za sobą musisz dużą bryłę wykopać przed tym żeby było mokro i nie za mokro chodzi żeby tulipany nie wypadły z ziemi jak uda się z ziemią z tulipanami nienaruszonymi w koło nich to się uda i będą kwitły ale śpiesz się przed kwitnieniem pełnym chyba że po to zawsze bezpieczniej
lojalna_ 09:34, 14 kwi 2015

eda napisał(a)
Jolcia ja mam przesadzanie tulipków w tym czasie za sobą musisz dużą bryłę wykopać przed tym żeby było mokro i nie za mokro chodzi żeby tulipany nie wypadły z ziemi jak uda się z ziemią z tulipanami nienaruszonymi w koło nich to się uda i będą kwitły ale śpiesz się przed kwitnieniem pełnym chyba że po to zawsze bezpieczniej

Stresa mam Edka dzieki kochana za rade
Agatan24 09:37, 14 kwi 2015

Boskie meble i donice świetnie dopasowane
Achchchch......
BusyBee 09:39, 14 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

Ciesze sie ze Ci sie podobaja tak ziemia jest trzeba równac a sporo tego, donica sie robi to znaczy jak em z roboty wroci to sie bedzie dalej robiło......tego czasu brak i rabate przed domem przekopuje tyljo nigdzie nie moge znalezc kulek na pniu .....szukam

A co Ty chcesz na tym pniu? Jakie kulki?