Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

babka 19:46, 27 paź 2015

I czemu Ty mi to robisz nieludzka Lojanto, zazdrość we mnie wzbudzasz Rozplenice cudownie miziają ale dekoracje pod szkłem rozbroiły mnie całkowicie ! Coś pięknego !
Madzenka 19:58, 27 paź 2015

Lojanta wzbudza zazdrość ale jak pozytywnie
siakowa 20:06, 27 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
zadyniowałam sie troche i finish ) ''

jutro mały wyjazd sie szykuje ))) ciesze sie pogoda super i odpoczynek nalezyty))) buzka )

Jola.jak patrzę na te cukiereczki na stole to mnie skręca bo jeszcze wiele wody w morzu ubedzie zanimnprzy tym moich dwóch urwisach na coś takiego siebie pozwolę
nawigatorka 20:08, 27 paź 2015

Tu sa te wiazania u Tusiawki o ktore pytalas

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4039-ogrod-pod-trzema-debami?page=8

Ale moim.zdaniem i tak bedzie trzeba je luzowac w miejscach wiazania stelez/drzewo.

Ja steleze lip mam powiazane na sztywno tzw trytytkami (lubie to slowo) czyli takimi zaciskowymi opakami. Tego tez uzylam do wiazania steleza do pnia ale pien zabezpieczylam taką grubą gumą i dwa razy do roku najlepiej w stanie bezlistnym,tez robie ich przeglad.

Takie drzewo mocno pracuje na wietrze i mocowania musza byc sztywne z mojego doswiadczenia.
lojalna_ 20:15, 27 paź 2015

Moniczko nie czaruj nic tam nie ma ciekawego zapraszam czesciej ()

Edka zawsze trzeba cos utulac takie nasze przeznaczenie ()

Paula dzieki fajnie ze jestes smakolyki jeszcze som?

Babka oj I co ja Ci znowu zrobilam? Cacao jest przyjdziesz?

Marzenko bycze sie od jutra lala la ()

Siakowa dla takich lobuzow warto czekac

lojalna_ 20:17, 27 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
Tu sa te wiazania u Tusiawki o ktore pytalas

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4039-ogrod-pod-trzema-debami?page=8

Ale moim.zdaniem i tak bedzie trzeba je luzowac w miejscach wiazania stelez/drzewo.

Ja steleze lip mam powiazane na sztywno tzw trytytkami (lubie to slowo) czyli takimi zaciskowymi opakami. Tego tez uzylam do wiazania steleza do pnia ale pien zabezpieczylam taką grubą gumą i dwa razy do roku najlepiej w stanie bezlistnym,tez robie ich przeglad.

Takie drzewo mocno pracuje na wietrze i mocowania musza byc sztywne z mojego doswiadczenia.

Dzieki bardzo....I to mnie martwi ...to gmeranie w tych badylach ....wlasnie wiatr ....to sila przeciez
nawigatorka 20:25, 27 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Dzieki bardzo....I to mnie martwi ...to gmeranie w tych badylach ....wlasnie wiatr ....to sila przeciez

Ja swoje steleza budowalam trzy razy. Zakladalam,wisialay na.drzewie,zdejmowalam i robilam na nowo. Gdy w tym roku dokupilam mloda.lipe i.zalozylam na nia.stelaz ciezszy od niej i byla burza to bylam pewna ze sie połamie.ale dala rade.poprawilam co trzeba i teraz jest ok.ale jest z tym zabawa i chyba przede wszystkim na etapie tworzenia
Ewkakonewka 20:28, 27 paź 2015

Lolka dynie domowe wymiatają. Bo nadworne to już wiadomo wcześniej było
Ja w ubiegłym roku na srebrno malowałam, ale białe swój urok mają jednak. Będzie malowanie lalalala
lojalna_ 20:28, 27 paź 2015

Nawigatorka Hm tego nie planowalam chcialabym uniknac ....
Kacha123 20:30, 27 paź 2015

Jolcia, przyjmiesz u mnie posadę dekoratorki wnętrz? Cudne te dyniowe akcenty Zdolniacha z Ciebie, ale to przecież nic nowego