Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 10:40, 12 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Paczkowo pozdrawiam .... Marmoladka mi spadła i plamka mała jest kurcze ......

Dziś to wybaczalne
Tez pozdrawiam
Ewa777 10:56, 12 lut 2015

Matro, nie wiem, jak to się stało, ale chyba u Ciebie się jeszcze nie witałam. Tak często czytam Twoje posty, że byłam pewna, że już u Ciebie byłam. Co za niedopatrzenie! Muszę się poprawić. Nastukałaś 239 stron - kiedy to nadrobić?
jazzy 11:13, 12 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Matro, nie wiem, jak to się stało, ale chyba u Ciebie się jeszcze nie witałam. Tak często czytam Twoje posty, że byłam pewna, że już u Ciebie byłam. Co za niedopatrzenie! Muszę się poprawić. Nastukałaś 239 stron - kiedy to nadrobić?

Witaj Ewa cieszę się, że w końcu jesteś u mnie Ale wyobraź sobie, że ja też się u Ciebie oficjalnie nie meldowalam mimo, że ostatnio u Ciebie o tych pysznych nalewkach...no muszę po prostu je zrobić! Muszę!
A nadrabiac u mnie nie ma co, wierz mi. Zapodalam w międzyczasie ze dwa projekty (czyt. nieudolne rysunki) i to wsio
Licze, że merytorycznie ruszy się u mnie po świętach
Buziaki
waldek727 11:19, 12 lut 2015

Danusiu.
Wczesnowiosenny oprysk 1% roztworem miedzianu należy do działań profilaktycznych. Są to najskuteczniejsze i polecane przeze mnie metody ochrony roślin. Starajmy się stwarzać takie środowisko wokół roślin, które nie będzie sprzyjało rozwojowi patogennych grzybów oraz bakterii. Środowisko w którym szkodniki roślin nie znajdą odpowiedniego dla siebie miejsca do zasiedlenia, pobierania pokarmu czy rozrodu. Aby nasze zabiegi przynosiły jak najlepsze rezultaty i aby cechowała ich wysoka skuteczność, muszą być one wykonane w pewnych określonych warunkach. Dla miedzianu takim warunkiem jest całodobowe utrzymywanie się temperatury powietrza przez kilka kolejnych dni powyżej 5-6*C.

Jazzy. Dziękuję za słodko-różanego buziaczka. Ja również w ,,Bartkowe święto" przesyłam Ci ,,sweet kisska".
lojalna_ 11:24, 12 lut 2015

Mam smaka na drugiego kurcze......
jazzy 11:27, 12 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

Nie krępuj się Jola Dzisiaj wolno
bdan 11:39, 12 lut 2015

waldek727 napisał(a)
Danusiu.
Wczesnowiosenny oprysk 1% roztworem miedzianu należy do działań profilaktycznych. Są to najskuteczniejsze i polecane przeze mnie metody ochrony roślin. Starajmy się stwarzać takie środowisko wokół roślin, które nie będzie sprzyjało rozwojowi patogennych grzybów oraz bakterii. Środowisko w którym szkodniki roślin nie znajdą odpowiedniego dla siebie miejsca do zasiedlenia, pobierania pokarmu czy rozrodu. Aby nasze zabiegi przynosiły jak najlepsze rezultaty i aby cechowała ich wysoka skuteczność, muszą być one wykonane w pewnych określonych warunkach. Dla miedzianu takim warunkiem jest całodobowe utrzymywanie się temperatury powietrza przez kilka kolejnych dni powyżej 5-6*C.

Jazzy. Dziękuję za słodko-różanego buziaczka. Ja również w ,,Bartkowe święto" przesyłam Ci ,,sweet kisska".

Waldek dzięki, przekleję sobie do siebie. Tylko, czy ja jeszcze z promanalem zdążę, jak na najbliższe dwa tygodnie tem. poniżej 5-6 stopni.

Do kiedy promanalem można?
bdan 11:46, 12 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

Dzisiaj ponoć koniecznie trzeba co najmniej dwa zjeść, no i jeść parzyście bo w cztery literki nie idzie tylko w biuścik
waldek727 13:15, 12 lut 2015

bdan napisał(a)

Dzisiaj ponoć koniecznie trzeba co najmniej dwa zjeść, no i jeść parzyście bo w cztery literki nie idzie tylko w biuścik

Jeżeli któraś z Pań chce podkreślić swoją talię, to nie koniecznie musi zawężać swój brzuszek. Również wspaniały efekt można uzyskać poszerzając swoje bioderka.
jazzy 21:59, 12 lut 2015

Ach, cóż to był za piękny dzień! A jutro i pojutrze jeszcze cudniej!