Matro, nie wiem, jak to się stało, ale chyba u Ciebie się jeszcze nie witałam. Tak często czytam Twoje posty, że byłam pewna, że już u Ciebie byłam. Co za niedopatrzenie! Muszę się poprawić. Nastukałaś 239 stron - kiedy to nadrobić?
Witaj Ewa cieszę się, że w końcu jesteś u mnie Ale wyobraź sobie, że ja też się u Ciebie oficjalnie nie meldowalam mimo, że ostatnio u Ciebie o tych pysznych nalewkach...no muszę po prostu je zrobić! Muszę!
A nadrabiac u mnie nie ma co, wierz mi. Zapodalam w międzyczasie ze dwa projekty (czyt. nieudolne rysunki) i to wsio
Licze, że merytorycznie ruszy się u mnie po świętach
Buziaki
Danusiu.
Wczesnowiosenny oprysk 1% roztworem miedzianu należy do działań profilaktycznych. Są to najskuteczniejsze i polecane przeze mnie metody ochrony roślin. Starajmy się stwarzać takie środowisko wokół roślin, które nie będzie sprzyjało rozwojowi patogennych grzybów oraz bakterii. Środowisko w którym szkodniki roślin nie znajdą odpowiedniego dla siebie miejsca do zasiedlenia, pobierania pokarmu czy rozrodu. Aby nasze zabiegi przynosiły jak najlepsze rezultaty i aby cechowała ich wysoka skuteczność, muszą być one wykonane w pewnych określonych warunkach. Dla miedzianu takim warunkiem jest całodobowe utrzymywanie się temperatury powietrza przez kilka kolejnych dni powyżej 5-6*C.
Jazzy. Dziękuję za słodko-różanego buziaczka. Ja również w ,,Bartkowe święto" przesyłam Ci ,,sweet kisska".
Jeżeli któraś z Pań chce podkreślić swoją talię, to nie koniecznie musi zawężać swój brzuszek. Również wspaniały efekt można uzyskać poszerzając swoje bioderka.