Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 17:42, 19 lis 2014

beata_kulesza napisał(a)
Widzę,że i u Ciebie sezon przedświąteczny już otwarty
Piękne wianuszki
ja to się bawię raczej w bombeczki
pokazuj więcej

Hejka, ja bombeczki też, zostawiłam sobie temat na grudzień jak już się wywiankuję hehehe
Liczę na pokaz bombowy
Ewkakonewka 17:46, 19 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Zabrałas sie do pracy ostro....sliczne sa proste eleganckie ....pomysł z tasiemka z koralikami tewelacja bardzo by mi pasował do wnetrza piekne

Z obwodnica super ...ja tez masz b.dobry ciag komunikacyjny wszedzie szybko

Jolcia pomysł z tasiemką jest super prosty w wykonaniu
Ja mam dobry ciąg komunikacyjny od dwóch lat, a przez poprzednie w trakcie budowy trasy brrr odcinek 3 km trzeba było objazdem 15 km pokonać, ale przetrwaliśmy i jest super
Ewkakonewka 17:50, 19 lis 2014

aage napisał(a)
Ewuniu widzę, że nie próżnujesz i pierwsze dekoracje powstają
Macham nadrobiłam wszystko jednak ciągle jestem w innej czasoprzestrzeni i gonię.
Buziak

A ja śpię na siedząco od kilku dni, chyba przesilenie mnie dopadło.
Mam przygotowane moc skarbów i energii brak na cokolwiek.
Ale odeśpię swoje i heeeja
Ewkakonewka 17:56, 19 lis 2014

eda napisał(a)
Witaj Ewcia nie dam ci zapomnieć o wąchaniu teraz lecę bo zebranie w gimnazjum znów mi tyłek od siedzenia zdrętwieje heee buziaki na później będę chyba paaaa

Zebrań nie lubiłam do tej pory, za długo, za bardzo o niczym, ale teraz jest ok bo M. chodzi ehehehe. O zebraniach w przedszkolu to już nawet nie wspomnę, ale to już rodzice przesadzają
Aaaa wykopałam dzisiaj te hiacynty moje wyrywne i mieszkają od dzisiaj w domu A widziałam już w L. sprzedają też cebulki w doniczkach.
Cmok
Ewkakonewka 17:57, 19 lis 2014

Napia napisał(a)

Doczytałam Gapa ze mnie, hihi

Sama sobie odpowiadasz to Cię pozdrowię tylko hehehehee
Iwk4 19:12, 19 lis 2014

Ewa, zajrzyj do mnie . Może pokombinujesz mi nad rabatką północną. Jakby co, to wszystko wywalę i zacznę od nowa. Tylko pomysły potrzebuję
eda 19:24, 19 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Zebrań nie lubiłam do tej pory, za długo, za bardzo o niczym, ale teraz jest ok bo M. chodzi ehehehe. O zebraniach w przedszkolu to już nawet nie wspomnę, ale to już rodzice przesadzają
Aaaa wykopałam dzisiaj te hiacynty moje wyrywne i mieszkają od dzisiaj w domu A widziałam już w L. sprzedają też cebulki w doniczkach.
Cmok

Oj to fajnie masz mój M to zawsze mówi następnym razem ja idę no i jak jest ten następny raz to go nie ma i o do d.... ja muszę i o ..na szczęście jakoś tam przeleci tylko wracam zawsze z bólem głowy za dużo tego wszystkiego odwykłam i chcą nas wiecznie uczyć jak mamy dzieci wychowywać i takie tam wiesz ,,, a cebulki to dobra rzecz do domu i hiacynty pokazuj bo moje jaskry zmarniały za mało słońca miały bo mam dach na tarasie i za późno przeniosłam na inne okno ot gapa buziaki Ewcia
Ewkakonewka 20:24, 19 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Ewa, zajrzyj do mnie . Może pokombinujesz mi nad rabatką północną. Jakby co, to wszystko wywalę i zacznę od nowa. Tylko pomysły potrzebuję

Chciałam zgłosić nieprzygotowanie heheehe
Ale byłam tylko moje doradztwo to wiesz, mało wartościowe jakby

eda napisał(a)

Oj to fajnie masz mój M to zawsze mówi następnym razem ja idę no i jak jest ten następny raz to go nie ma i o do d.... ja muszę i o ..na szczęście jakoś tam przeleci tylko wracam zawsze z bólem głowy za dużo tego wszystkiego odwykłam i chcą nas wiecznie uczyć jak mamy dzieci wychowywać i takie tam wiesz ,,, a cebulki to dobra rzecz do domu i hiacynty pokazuj bo moje jaskry zmarniały za mało słońca miały bo mam dach na tarasie i za późno przeniosłam na inne okno ot gapa buziaki Ewcia

No mój dopiero na poziomie technikum się zmobilizował
Hiacynty w doniczce nie zmieniły się nic i nie mają kwiatków jeszcze hehehe, ale liście mają nieładne.
A jakskry pewnie wrócą do normy jak im lepiej zrobiłaś
Madzenka 21:22, 19 lis 2014

Świątecznie się u Ciebie zrobiło
eda 21:30, 19 lis 2014

Chyba zdechną bee