Jolcia pomysł z tasiemką jest super prosty w wykonaniu
Ja mam dobry ciąg komunikacyjny od dwóch lat, a przez poprzednie w trakcie budowy trasy brrr odcinek 3 km trzeba było objazdem 15 km pokonać, ale przetrwaliśmy i jest super
A ja śpię na siedząco od kilku dni, chyba przesilenie mnie dopadło.
Mam przygotowane moc skarbów i energii brak na cokolwiek.
Ale odeśpię swoje i heeeja
Zebrań nie lubiłam do tej pory, za długo, za bardzo o niczym, ale teraz jest ok bo M. chodzi ehehehe. O zebraniach w przedszkolu to już nawet nie wspomnę, ale to już rodzice przesadzają
Aaaa wykopałam dzisiaj te hiacynty moje wyrywne i mieszkają od dzisiaj w domu A widziałam już w L. sprzedają też cebulki w doniczkach.
Cmok
Oj to fajnie masz mój M to zawsze mówi następnym razem ja idę no i jak jest ten następny raz to go nie ma i o do d.... ja muszę i o ..na szczęście jakoś tam przeleci tylko wracam zawsze z bólem głowy za dużo tego wszystkiego odwykłam i chcą nas wiecznie uczyć jak mamy dzieci wychowywać i takie tam wiesz ,,, a cebulki to dobra rzecz do domu i hiacynty pokazuj bo moje jaskry zmarniały za mało słońca miały bo mam dach na tarasie i za późno przeniosłam na inne okno ot gapa buziaki Ewcia
Chciałam zgłosić nieprzygotowanie heheehe
Ale byłam tylko moje doradztwo to wiesz, mało wartościowe jakby
No mój dopiero na poziomie technikum się zmobilizował
Hiacynty w doniczce nie zmieniły się nic i nie mają kwiatków jeszcze hehehe, ale liście mają nieładne.
A jakskry pewnie wrócą do normy jak im lepiej zrobiłaś