Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 09:33, 23 mar 2015

Ojejejeje pozdrawiam cały fanklub kulek, jakie to cudowne uczucie cieszyć się całą bandą

Wybaczcie, ale odpowiem zbiorowo. Ciągle jestem w fazie radości hahahaha cięcie mnie nie przeraża, może jakiś sprzęt elektryczny istnieje do tego, żeby sobie życie ułatwić??? Muszę się rozejrzeć, ale to za kilka miesięcy dopiero. Zbieranie ścinków jest dobijające, ale jakoś to będzie, do tej pory rozkładałam stare ręczniki, potem zsypywałam to na taczkę itd. , ale mam odkurzacz przemysłowy i tak się zastanawialiśmy czy by nim nie było łatwiej, test zrobię wiosną na starych kulkach Normalnie te kulki to tak niespodziewanie i nieplanowanie, że ciągle w nie nie wierzę jeszcze, zimno strasznie jest jak to iść sadzić? A jeszcze kulki tujowe trzeba przesadzić, a miejsce nie przygotowane. Ale co tam, będę czuła, że żyję
Ewkakonewka 09:35, 23 mar 2015

Malgosik napisał(a)
Hej

Wstawiłam dziś u siebie fotki mojego pierwszego formowania grusz

Dotarłam do nich, dziękuję, będę się wzorować
Ewkakonewka 09:37, 23 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, pięknie będą wyglądać te kulaski. Cieszę się, jakbym sama je miała
Masz może namiary na perowską ?

Iwonka mam, nie wiem czy wysyłkowo też bo to w pobliżu mnie szkółka jest wyślę Ci namiary za chwilę na pw, może się dogadacie? A jak nie to mogę Ci kupić i wysłać jak będę jechać po swoje jakbyś chciała
siakowa 11:13, 23 mar 2015

sadzisz?
Ewkakonewka 12:30, 23 mar 2015

Nieeee, dopiero po południu będę w domu, aaa one tam same tęsknią za mną
lojalna_ 12:43, 23 mar 2015

Kulki Twe chce ogladac dzis !

Gdzie łazisz zamiat sadzic
Ewa777 14:36, 23 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ojejejeje pozdrawiam cały fanklub kulek, jakie to cudowne uczucie cieszyć się całą bandą

Wybaczcie, ale odpowiem zbiorowo. Ciągle jestem w fazie radości hahahaha cięcie mnie nie przeraża, może jakiś sprzęt elektryczny istnieje do tego, żeby sobie życie ułatwić??? Muszę się rozejrzeć, ale to za kilka miesięcy dopiero. Zbieranie ścinków jest dobijające, ale jakoś to będzie, do tej pory rozkładałam stare ręczniki, potem zsypywałam to na taczkę itd. , ale mam odkurzacz przemysłowy i tak się zastanawialiśmy czy by nim nie było łatwiej, test zrobię wiosną na starych kulkach Normalnie te kulki to tak niespodziewanie i nieplanowanie, że ciągle w nie nie wierzę jeszcze, zimno strasznie jest jak to iść sadzić? A jeszcze kulki tujowe trzeba przesadzić, a miejsce nie przygotowane. Ale co tam, będę czuła, że żyję

Tak myślałam,że nie przerazi Cię ani cięcie, ani zbieranie, bo Ty to lubisz - sadzić, kopać, ciąć i zbierać
eda 17:07, 23 mar 2015

Zimno Ewcia trzeba na razie siedzieć w domu buziaki wiosenno chłodne lecą ale gorąco uściskuję za to
dorciabe 17:11, 23 mar 2015

Ewcia jakby została ci jedna kulka, to chętnie odkupie
ren133 17:41, 23 mar 2015

Super zakupy! Miłego sadzenia życzę i ładnej pogody