Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 08:02, 21 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Pachna jak gupie zapewne ciesza oczy

No przecież one w pączkach jeszcze.... wczoraj były bynajmniej, idę zobaczyć może faktycznie pachną
Malgosik 08:06, 21 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

O widzisz u mnie to świeży pomysł jeszcze A jakie odmiany masz posadzone? Zrób koniecznie zdjęcia przed i po, przylecę oglądać

Mam Konferencję i zapylacza do niej Bonkretę Williamsa. Zdecydowałam się na podkładki z pigwy S1. Trochę skarlają drzewo.
Ewkakonewka 08:27, 21 mar 2015

Czytałam, że Bonkreta to najlepszy zapylacz i tyle zapamiętałam, ale ja mocno jeszcze zielona w temacie oj mocno
Malgosik 08:45, 21 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Czytałam, że Bonkreta to najlepszy zapylacz i tyle zapamiętałam, ale ja mocno jeszcze zielona w temacie oj mocno

zapylaczy jest kilka, ale patrzyłam na smak
akurat smaku bonkrety nie znam, ale jeden ogrodnik mi polecił
eda 12:45, 21 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
No przecież zapomniałam, że mój hiacynt domowy się rozkręca W tle pomidory i stipa

Śliczny będzie I jak pogoda bo u mnie zimmmnooo
buziolki zostawiam ...a no i wiesz ten niby biały mój jest nie biały taki jednak zielono biały hmmm
nicol21 18:23, 21 mar 2015

Fajnie tak sobie grabisz, sadzisz, kopiesz i przekopujesz Rezultaty świetne!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Betka 18:47, 21 mar 2015

Nie na darmo jesteś Ewkakonewka hihihi

Jak zobaczyłam jak u Ciebie wszystko rośnie to mo oczy wyszły hihihi jakoś u Ciebie cieplej jest czy co? U mnie cebulowe jakieś zacofane :/
Muszę juto fotek troszkę porobić bo ja też wiosnę poczułam i łopata poszła w ruch
Pozdrawiam
Ewkakonewka 20:15, 21 mar 2015

eda napisał(a)

Śliczny będzie I jak pogoda bo u mnie zimmmnooo
buziolki zostawiam ...a no i wiesz ten niby biały mój jest nie biały taki jednak zielono biały hmmm

Słońce było i ciepło, ale nie wiem ile stopni nawet, i kopałam, i klona przesadzałam tego co tykwy na nim wisiały o 50 cm bo mi nie grał
Widziałam Twój ciemiernik śliiiiczny jest
Ewkakonewka 20:17, 21 mar 2015

nicol21 napisał(a)
Fajnie tak sobie grabisz, sadzisz, kopiesz i przekopujesz Rezultaty świetne!

Dziękuję Rozkręcam się, oby tylko w dobrą stronę
Ewkakonewka 20:20, 21 mar 2015

Betka napisał(a)
Nie na darmo jesteś Ewkakonewka hihihi

Jak zobaczyłam jak u Ciebie wszystko rośnie to mo oczy wyszły hihihi jakoś u Ciebie cieplej jest czy co? U mnie cebulowe jakieś zacofane :/
Muszę juto fotek troszkę porobić bo ja też wiosnę poczułam i łopata poszła w ruch
Pozdrawiam

A ja nie wiem czy cieplej bo to wieś jest, pola dookoła, z przodu, z tyłu U mnie też nie wszystkie tulipany widać jeszcze Łopata korci każdego, wpadnę jutro na zdjęcia obowiązkowo Cmok