Ale jak w różowych to ja machałam, ale nie ma tego zdjęcia może jeszcze jakieś Dorcia ma nie wiem nie zazdraszcza się tylko przyjeżdża jak są ogłoszenia publiczne hihi
Popieram kąt prosty w Twoim ogrodzie ! Grunt to konsekwencja! Jeśli ścieżki masz proste , to otoczenie domu wygląda harmonijniej jeśli i rabatki są proste.
Poza tym proste linie same w sobie mają wiele uroku. Jak się naoglądałam rabat o prostych liniach u Madżenki, Ateny i innych, to u siebie polikwidowałam fale i zastąpiłam liniami prostymi !
Cieszę się , że Lublin się rozrasta i oczywiście żałuję, że nie mogłam Was poznać. Może następnym razem. Rozpoznaję tylko Gochę i chyba Dorcię oraz Kasię innych osób nie znam (wątków też muszę koniecznie nadrobić). Pozdrawiam serdecznie.
No to dobrze myślałam super babeczka widać było że stremowana trochę ale dałaś radę dziewczyny fajne to wszystko się udało nie mogło być inaczej a ja no cóż mi ciężko się wybrać niestety.... beeee buziaki
A gdzie tam stremowana? Moim zdaniem najbardziej wyluzowana i mega odważna, żeby u siebie zlot zorganizować Szkoda, że do Lublina daleko...
Buziak kawowy
pewnie masz racje jazzy ja z tą myślą już długo się męczę też bym chciała gościć u siebie szanowne i wesołe grono hę pozdrawiam
Jazzy mogę do ciebie zawitać jeśli pozwolisz i do siebie też zapraszam serdecznie