Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 23:23, 05 paź 2014

dorciabe napisał(a)
Ewcia dzięki,że mogłam Cię poznaćSuper babka jesteś i super zakręcone towarzystwo jeszcze raz dziękuję

Dorcia dziękuję za zdjęcia Cudowne są Chyba jakieś szkolenie mi zrobisz
Ewkakonewka 23:26, 05 paź 2014

Anias napisał(a)
Oj jakie te zawilce cudne! a na marikena choruje oj musze go miec!
i towarzystwo zacne

Towarzystwo mistrzostwo świata Można z nimi cały świat przekopać i przesadzić a pewnie i z księżycem sobie poradzą Super są
Ewkakonewka 23:35, 05 paź 2014

Gocha, Filomena, Aneta1309, Dorciabe, KasiaWB, Marta-rozajerycha i SylwiaKa /załóż wątek /
Bardzo jeszcze raz dziękuję, jesteście cudowne buziaki
Ewkakonewka 23:39, 05 paź 2014

eda napisał(a)
Ale super spotkanko wszystko oblukałam jakie foty śliczne i brygada same cudne panie pozdrawiam serdecznie a Ewcia która to ty miałaś pomachać i stawiałam na panienkę w czerwonych pantofelkach ale ....nie jestem pewna ale fajnie zazdraszczam

Ale jak w różowych to ja machałam, ale nie ma tego zdjęcia może jeszcze jakieś Dorcia ma nie wiem nie zazdraszcza się tylko przyjeżdża jak są ogłoszenia publiczne hihi
Selly 09:00, 06 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

No ja to wszystko w kąt prosty bym robiła akurat Dom kostka, taras jeden prostokąt, drugi kwadrat, wejście do domu też na prosto i chodnik kąty proste i już tak lecę wszystko.
Już mam trochę rabat zrobionych tylko jakby nie umiem ich pokazać jak trzeba bo jakość zdjęć zabija wrażliwszych
Siądę któregoś dnia zrobię plan całej działki będzie widać jaki jest zamysł może wtedy

Popieram kąt prosty w Twoim ogrodzie ! Grunt to konsekwencja! Jeśli ścieżki masz proste , to otoczenie domu wygląda harmonijniej jeśli i rabatki są proste.
Poza tym proste linie same w sobie mają wiele uroku. Jak się naoglądałam rabat o prostych liniach u Madżenki, Ateny i innych, to u siebie polikwidowałam fale i zastąpiłam liniami prostymi !
Selly 09:00, 06 paź 2014

A widzę , że spotkanie było super ! Ale ja nie wiem, która to Ty na zdjęciach . Czy to ta laska w bordowym bezrękawniku ?
kamasja 09:36, 06 paź 2014

Cieszę się , że Lublin się rozrasta i oczywiście żałuję, że nie mogłam Was poznać. Może następnym razem. Rozpoznaję tylko Gochę i chyba Dorcię oraz Kasię innych osób nie znam (wątków też muszę koniecznie nadrobić). Pozdrawiam serdecznie.
eda 10:19, 06 paź 2014

No to dobrze myślałam super babeczka widać było że stremowana trochę ale dałaś radę dziewczyny fajne to wszystko się udało nie mogło być inaczej a ja no cóż mi ciężko się wybrać niestety.... beeee buziaki
jazzy 10:34, 06 paź 2014

A gdzie tam stremowana? Moim zdaniem najbardziej wyluzowana i mega odważna, żeby u siebie zlot zorganizować Szkoda, że do Lublina daleko...
Buziak kawowy
eda 11:44, 06 paź 2014

pewnie masz racje jazzy ja z tą myślą już długo się męczę też bym chciała gościć u siebie szanowne i wesołe grono hę pozdrawiam
Jazzy mogę do ciebie zawitać jeśli pozwolisz i do siebie też zapraszam serdecznie