Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały zakątek :D

Mój mały zakątek :D

mateuszmichn 23:19, 19 cze 2016

Bujnie się zrobiło, czekam z niecierpliwością na bukietowe, a kora wszystko fajnie dopełnia

mateuszmichn 23:24, 19 cze 2016

babka 23:24, 19 cze 2016

Bardzo ładnie wygląda. Świetnie skomponowałeś rośliny na rabatach, taki lekki nieład, jak się to robi? ja tak nie potrafię
mateuszmichn 23:27, 19 cze 2016

babka napisał(a)
Bardzo ładnie wygląda. Świetnie skomponowałeś rośliny na rabatach, taki lekki nieład, jak się to robi? ja tak nie potrafię

Serio ci się podoba?
Bo nie wiem czy się cieszyć z tego nieładu czy tak nie za bardzo
babka 00:09, 20 cze 2016

No chyba żartujesz. Bardzo mi się podoba tak jak jest teraz. Nie zmieniaj
mateuszmichn 00:14, 20 cze 2016

babka napisał(a)
No chyba żartujesz. Bardzo mi się podoba tak jak jest teraz. Nie zmieniaj

Ojjj no to się cieszę, że się podoba.
A pytałaś jak to zrobiłem, po prostu wykorzystałem rośliny które już miałem i rozmnozylem, więc nie ma wielu gatunków przez to, dokładam czasem jakieś małe sadzonki i tyle, a ułożenie to w połowie przemyślane, a w połowie posadzone tak jak można było
Ale cieszę się, bo w tym roku wszystkie roślinki ładnie rosną i myślę że jak już coś zakwitnie oprócz lawendy, to będzie fajnie.
Ale jak patrzę u was wszystkich jak to wygląda, to moje sadzonki są takie malutkie nie wiem wielu one zakwitna
babka 00:20, 20 cze 2016

Mateusz, jeśli dzieliłeś rośliny to siłą rzeczy będą małe na początku sezonu. Poczekaj jeszcze miesiąc a zobaczysz jak się wszystko bujnie. W przyszłym roku bedziesz miał nadmiar
Z nasadzeniami chodziło mi o to, że ja pewnie wsadziłabym każdy gatunek pod rząd, nie umiem sadzić tak z przemieszaniem roślin Za mało fantazji mam
mateuszmichn 00:40, 20 cze 2016

babka napisał(a)
Mateusz, jeśli dzieliłeś rośliny to siłą rzeczy będą małe na początku sezonu. Poczekaj jeszcze miesiąc a zobaczysz jak się wszystko bujnie. W przyszłym roku bedziesz miał nadmiar
Z nasadzeniami chodziło mi o to, że ja pewnie wsadziłabym każdy gatunek pod rząd, nie umiem sadzić tak z przemieszaniem roślin Za mało fantazji mam

Te rozmnozone to już duże, ale tegoroczne wysiewy mam takie malutkie, o to się rozchodzi

A jakoś tak pomyślałem wcześniej trochę i później tak wsadzilem, jeśli Ci się podobają nasadzenia to się cieszę.

No i próbuj też wsadzac tak na zmianę jeśli Ci się tak podoba, spróbuj na mniej widocznej rabacie, można zawsze przesadzić
jazzy 00:56, 20 cze 2016

Ta szafka jest piękna! Na pewno sie napracowałeś. Myślałam, że może trafiła do Ciebie już na zawsze
ps. Trawnik masz boski!
mateuszmichn 01:13, 20 cze 2016

jazzy napisał(a)
Ta szafka jest piękna! Na pewno sie napracowałeś. Myślałam, że może trafiła do Ciebie już na zawsze
ps. Trawnik masz boski!

Oj dziękuję, cieszę się, że podoba się moja praca, kolor ala czerwony będzie zmieniony na jaśniejszy i trochę bardziej wyrazisty. Na pewno nie jest tak super i wiele rzeczy można było zrobić lepiej, no ale ja nie robię tego profesjonalnie haha. Jednak jestem zadowolony z efektu.

Trawnik ładny ale czeka na oprysk, który zrobię jutro bo dużo zielska jest. No i później te 5 dni jeszcze muszę się wstrzymać z koszeniem, trawa będzie chyba po kolana

Bardzo mi jednak miło że ci się podoba