Ojjj no to się cieszę, że się podoba.
A pytałaś jak to zrobiłem, po prostu wykorzystałem rośliny które już miałem i rozmnozylem, więc nie ma wielu gatunków przez to, dokładam czasem jakieś małe sadzonki i tyle, a ułożenie to w połowie przemyślane, a w połowie posadzone tak jak można było
Ale cieszę się, bo w tym roku wszystkie roślinki ładnie rosną i myślę że jak już coś zakwitnie oprócz lawendy, to będzie fajnie.
Ale jak patrzę u was wszystkich jak to wygląda, to moje sadzonki są takie malutkie nie wiem wielu one zakwitna
Mateusz, jeśli dzieliłeś rośliny to siłą rzeczy będą małe na początku sezonu. Poczekaj jeszcze miesiąc a zobaczysz jak się wszystko bujnie. W przyszłym roku bedziesz miał nadmiar
Z nasadzeniami chodziło mi o to, że ja pewnie wsadziłabym każdy gatunek pod rząd, nie umiem sadzić tak z przemieszaniem roślin Za mało fantazji mam
Oj dziękuję, cieszę się, że podoba się moja praca, kolor ala czerwony będzie zmieniony na jaśniejszy i trochę bardziej wyrazisty. Na pewno nie jest tak super i wiele rzeczy można było zrobić lepiej, no ale ja nie robię tego profesjonalnie haha. Jednak jestem zadowolony z efektu.
Trawnik ładny ale czeka na oprysk, który zrobię jutro bo dużo zielska jest. No i później te 5 dni jeszcze muszę się wstrzymać z koszeniem, trawa będzie chyba po kolana