Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Juzia 20:13, 13 lip 2016

siakowa napisał(a)
nawet po deszczach ?

No pada u mnie od początku lipca.
Moja to jeszcze młoda....ale ja mam od sąsiadki. Jej są już wieeeelkie i też się nie pokładają.
amelia_b 20:14, 13 lip 2016

siakowa napisał(a)
hihi to ja wiem jak.ona wyglada chiakammzobaczyc czy ma dalekie rozlogi czy poprostu nabiera masy
to co mam to wstawiam
siakowa 20:42, 13 lip 2016

A tą ofertę da sie z czymś skomponować czy ona raczej indywidualistka?w sensie czy nie wyprze innych
amelia_b 21:01, 13 lip 2016

Kasiu szczerze powiem że nie wiem u mojej babci wszystko rośnie w dużych ilościach, ja bym próbowała w czymś posadzić, jak się zdecydujesz pisz na pw
UlaB 22:49, 13 lip 2016

siakowa napisał(a)
nawet po deszczach ?

Siaka, u mnei tez stoi na bacznosc - niezaleznie czy sucho czy deszczowo. Przypomne, ze rosnie u mnie w półcieniu, zeby nie powiedziec cieniu, wiec uwazam, ze to raczej pewna cecha tej bylinki. Rosnie u mnie ze 4 lata, raz ja dzieliłam do wydania. Towarzysza jej tulipany, zawilce, berberys maria i kulki danica - od wschodu domu, przy czym na poludnie od tych roslin mam duze juz nigry
nawigatorka 23:00, 13 lip 2016

siakowa napisał(a)
pokazesz ja?
piszac ze sie rozlazila mialam na mysli ze sie kladla. Nie pokaze.bo po jesiennym przesadzeniu wyginela...
lindsay80 23:33, 13 lip 2016

Piękne to miejsce z ogniskiem.
Jestem za białymi jeżówkami lub odętką.
Madzenka 04:00, 14 lip 2016

Busz masz juz przepiekny
siakowa 07:24, 14 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Kasiu szczerze powiem że nie wiem u mojej babci wszystko rośnie w dużych ilościach, ja bym próbowała w czymś posadzić, jak się zdecydujesz pisz na pw
Dziękuję bardzo Dam sobie jeszcze chile na zastanowienie bo kusi mnie kilka rozwiązań
siakowa 07:27, 14 lip 2016

UlaB napisał(a)

Siaka, u mnei tez stoi na bacznosc - niezaleznie czy sucho czy deszczowo. Przypomne, ze rosnie u mnie w półcieniu, zeby nie powiedziec cieniu, wiec uwazam, ze to raczej pewna cecha tej bylinki. Rosnie u mnie ze 4 lata, raz ja dzieliłam do wydania. Towarzysza jej tulipany, zawilce, berberys maria i kulki danica - od wschodu domu, przy czym na poludnie od tych roslin mam duze juz nigry
zawilce tam widzę bojam się że jak to pożenię to liście zawilców zagłuszą odętkę...

sprawdzałam jest więcej miejsca..tzn jakieś 40 na sadzenie ale jest do łąwki jeszcze jeden rząd płytek więc nawet jak roślina będzie szersza niż 40 cm to pleców mi nie bezie gilac