Dziękuje mimo że nie mam huśtawki ? po tegorocznym buszu przy wykuszu tez już wiem że musze się tego trzymać, zieleń i tylko akcenty kwiatów ja bym posadziła cis gdybym miała do niego taki dostęp jaki miałam do bukszpanów bukszpany ciągle podłamywane po gałązeczce przez psy, cisy chyba mniej łamliwe
Kasia
A jaki ten nawóz jesienny?
Na czym stanęło ze stipą? od czego zależy jej wzrost? nasłonecznienie, gleba czy może to że rośnie bez towarzystwa? Musze to rozkminić bo bardzo mi się podoba i chcę ją mieć u siebie
nie miałam czasu rozeznawać jeszcze jesiennego nawozu licze na gotowca od Was
stipa. podejrzewam że stanowisko czyli ilość słońca bo wszystkie mają to samo pod nóżkami. plus moment posadzenia. na tej samej środkowej rabacie jest 3 sztuki posadzone 2 tygodnie później i nie kwitną jeszcze...
Przyszłam dopytać o szpeciele.
Możliwe żeby one zaatakowały tylko pół grabu?
Od słonecznej strony mam brązowe plamy, a od cienistej nie mam.....ale wszystkie liście są takie suchawe, szorstko-szeleszczące
I ja miałam podobne rozterki jak Ewka...
Ale cały czas mam w głowie słowa Sebka, że tworzysz ogród, który ma być przedłużeniem domu i On po wizycie u Ciebie był pewien, że jeszcze trochę i będziemy piac z zachwytu bo dazysz do nietuzinkowym ogrodu
Kasiek po tych szerszych kadrach ja już pieje z zachwytu!!! Gratulacje!