Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 14:41, 08 sie 2016

noemi napisał(a)
Grabów szkoda , trzeba walczyć bo i szpeciele niebezpieczne i mączniak współczuje .... bo to chemią trzeba konkretnie i na jednym razie się nie skończy , pamiętaj o maskach , ubraniu ochronnym , uważaj na siebie bo zdrowie najważniejsze !

cofnęłam się jeszcze raz do fotek , pięknie jest , tak zwiewnie , gratuluje raz jeszcze ... molinia przypadła mi do gustu ... hmmmm pewnie jej nigdzie nie ma do kupienia

tak wiem że chemia trzeba i dlatego jeszcze tego nie robiłam bo ja nie my to sąsiedzi z małym dzieckiem na ogrodzie..a to trzeba konkretnie i to od spodu liści podobno bo one tam siedza...

dziękuję jeszcze raz
siakowa 14:43, 08 sie 2016

renia pokaż u sibie wprzybliżeniu te najgorsze liscie? bo ja na tym zdjęciu u ciebie szpecieli nie widziaąłm tylko przysuszone końce liści
ren133 14:45, 08 sie 2016

no właśnie tak zrobię
Juzia 15:52, 08 sie 2016

To ja też nie wiem czy mam w końcu czy nie...
blyxa 23:31, 10 sie 2016

Przyszłam, popatrzyłam - drewutnia piękna ale niepraktyczna strasznie W życiu bym z niej kawałka drewna nie wyciągnęła, bo zepsułoby mi to kompozycję Chyba, ze ona robi za element stały, a drewno do kominka gdzieś obok schowane

Szerokie kadry fajne. Aż szkoda, ze człowiek nie zna Twojego mieszkania (a przynajmniej salonu), bo chętnie bym popatrzyła "całościowo"

Ogród bardzo spójny i przemyślany
siakowa 07:35, 11 sie 2016

blyxa napisał(a)
Przyszłam, popatrzyłam - drewutnia piękna ale niepraktyczna strasznie W życiu bym z niej kawałka drewna nie wyciągnęła, bo zepsułoby mi to kompozycję Chyba, ze ona robi za element stały, a drewno do kominka gdzieś obok schowane

Szerokie kadry fajne. Aż szkoda, ze człowiek nie zna Twojego mieszkania (a przynajmniej salonu), bo chętnie bym popatrzyła "całościowo"

Ogród bardzo spójny i przemyślany

ona robi za element dekoracyjny jest dwustronna za nią jest kolejny rząd już typowo drewna do kominka i na ognisko

Wnętrzami byś się rozczarowała bo są na etapie pt "pole do popisu " na przyszłe lepsze lata Stara kanapa, stary stół, łyse ściany i wiszące żarówki na kabelku pozdrawiam
Kacha123 07:44, 11 sie 2016

Kasiek, zatkało mnie! Jak to wszystko porosło! Ślicznie! To teraz możesz już leżeć i pachnieć podziwiając cudowne dzieło własnych rąk
siakowa 07:57, 11 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
Kasiek, zatkało mnie! Jak to wszystko porosło! Ślicznie! To teraz możesz już leżeć i pachnieć podziwiając cudowne dzieło własnych rąk

Dziękuje kochana Sama wiesz doskonale że to szybko rośnie Też masz już busz a minął zaledwie rok a leżeć i pachnieć nie mam czasu wręcz po cichu powiem że chyba zakończyłąm na ten sezon ogródkowanie poza małymi akcjami jeśli znajde czas Na polu bitwy inne pasjonujące tematy
Kacha123 08:08, 11 sie 2016

Sezon prac pozwalamy zakończyć, ale focenie musi być regularne!
Czy te inne pasjonujące tematy, to wnętrzarskie? Bo wiesz, że my tu też takie lubimy!
nawigatorka 08:28, 11 sie 2016

A widzisz postep u sebie na grabach w sprawie szpecieli po opryskach czy masz jak w zeszlym roku?