nie powiem że moje stipy mają mało wody bo i z trawnika dostają i z deszczu częstego ale proporcjonalnie do ilości wody mają duuuuużo słóńca te najładniejsze tak jak pisałam od wschodu czyli od 5 rano do 18.
a wsadzanie aż sprawdze ale wiesz maj majowi nie równy...
Polinka...az mnie w gardle ścisnęło...to że to tak widzicie jest największym komplementem jaki mogę dostać!!! Na każdym polu gdzie tworze staram się ten cel osiągnąć - nietuzinkowość. Jęśli ktoś to zauważa to jestem spełniona !!!!
a wiesz że ja cały czas czuje się tutaj nie do końca zrozumiana dokładnie wyczuwałam Wasze rozterki odnośnie moich poczynań
może nawet zaobserwowałaś że od jakiegoś czasu nie pytam o pomysły kompozycyjne tylko o konkretne rośliny Lata świetle dzielą mnie jeszcze od momentu kiedy osiągnę pełne zadowolenie kompozycji w ogrodzie ale na obecnym etapie znajomości ogródkowania zadowala mnie przynajmniej ten kierunek który obrałam Dziękuję Wam
Grabów szkoda , trzeba walczyć bo i szpeciele niebezpieczne i mączniak współczuje .... bo to chemią trzeba konkretnie i na jednym razie się nie skończy , pamiętaj o maskach , ubraniu ochronnym , uważaj na siebie bo zdrowie najważniejsze !
cofnęłam się jeszcze raz do fotek , pięknie jest , tak zwiewnie , gratuluje raz jeszcze ... molinia przypadła mi do gustu ... hmmmm pewnie jej nigdzie nie ma do kupienia