Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Zielona 10:27, 11 sie 2016

UFF... Siaku - cofnęłam się wczoraj baaaaardzo daleko... I wiesz... proste linie są fajniejsze... A zawartość Twoich mnie zachwyca. Bosko, Kasia! I ta stipa!
PS Drugi strzępek tez jakoś sobie radzi? Jestem przekonana, że wtedy wiatr je sponiewierał...
siakowa 11:50, 11 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
Sezon prac pozwalamy zakończyć, ale focenie musi być regularne!
Czy te inne pasjonujące tematy, to wnętrzarskie? Bo wiesz, że my tu też takie lubimy!

To zdjęcia chyba mogę obiecać
Tak, pasjonujące tematy to wnętrzarskie, ale tych tutaj nie obiecuje a wręcz obiecuje że ich tutaj nie będzie nawet wiedząc że coś tracę tym wyborem. nie czuje żeby to było stosowne miejsce na autoreklamę ...wręcz jest to zabronione w regulaminie ... tutaj jestem prywatnie
siakowa 11:57, 11 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
A widzisz postep u sebie na grabach w sprawie szpecieli po opryskach czy masz jak w zeszlym roku?

Asia, wstyd się przyznać....nie zrobiłam żadego oprysku poza wiosennym promanalem i miedzianem pewnie tłumaczenie samej sobie że nie mam czasu a jak mam czas to nie ma okoliczności itd. jest pójściem na łątwiznę ale efekt jest taki że nie pryskałam. Część grabów jest zdrowych zupełnie ate same sztuki co w zeszłym roku były zaatakowane w tym tez sa zaatakowane.
siakowa 11:59, 11 sie 2016

Zielona napisał(a)
UFF... Siaku - cofnęłam się wczoraj baaaaardzo daleko... I wiesz... proste linie są fajniejsze... A zawartość Twoich mnie zachwyca. Bosko, Kasia! I ta stipa!
PS Drugi strzępek tez jakoś sobie radzi? Jestem przekonana, że wtedy wiatr je sponiewierał...

Dzięki MArta Miło mi że się podoba StipaTak, Mam swój łan

Strzepki ten co prawie padł wygląda teraz ładniej niż ten co był ok bo jest pełne nowych soczystych zielonych lisków
tak to był wiatr. goracy i silny i długotwały i uppał...wysuszyło go wtedy na wiór..
leon60 15:12, 11 sie 2016

ja tam lubię żarówki na kabelkach
siakowa 17:01, 11 sie 2016

leon60 napisał(a)
ja tam lubię żarówki na kabelkach
ja też ale na ładnych kabelkach w oplocie
Zielona 19:22, 11 sie 2016

Najważniejsze, że drzewa żyją. Miałam okropnego kaca, bo tak daleko po nie jechałaś, bo mój miał się dobrze, bo... no jakoś czułam się za nie odpowiedzialna... Cieszę się
PS Żarówki od dekady mam... obleśne, chlapnięte farbą... w wiatrołapie, pralni, sypialni... Ale co tam - za rok na pewno wybór lamp będzie jeszcze większy
kasja83 20:38, 11 sie 2016

siakowa napisał(a)

ona robi za element dekoracyjny jest dwustronna za nią jest kolejny rząd już typowo drewna do kominka i na ognisko

Wnętrzami byś się rozczarowała bo są na etapie pt "pole do popisu " na przyszłe lepsze lata Stara kanapa, stary stół, łyse ściany i wiszące żarówki na kabelku pozdrawiam

No to takież loftowe klimaty jak u mnie-zwłaszcza te żarówki na sznurku czekają na lepsze czasy

Siaku pooglądałam sobie fotosy-bo szczodrze ostatnio nimi sypnęłaś i chyba spinuję sobie z połowę twojego ogrodu
Pisałaś też wcześniej o momencie sadzenia stipy-bo jedna już kwitnie, a druga jeszcze nie.Jaki to moment?
blyxa 22:18, 11 sie 2016

siakowa napisał(a)

ona robi za element dekoracyjny jest dwustronna za nią jest kolejny rząd już typowo drewna do kominka i na ognisko

Tak właśnie myślałam. Jest bardzo nastrojowa

A co do wnętrz - mało kto ma od razu wszystko docelowo kupione.Nie mniej jednak mam nadzieję, ze kiedyś będzie mi dane zobaczyć całość, tak jak sobie obmyśliłaś i zrobiłaś
siakowa 07:22, 12 sie 2016

Zielona napisał(a)
Najważniejsze, że drzewa żyją. Miałam okropnego kaca, bo tak daleko po nie jechałaś, bo mój miał się dobrze, bo... no jakoś czułam się za nie odpowiedzialna... Cieszę się
PS Żarówki od dekady mam... obleśne, chlapnięte farbą... w wiatrołapie, pralni, sypialni... Ale co tam - za rok na pewno wybór lamp będzie jeszcze większy

wiesz że ja tez strasznie przeżywałam że tak usechł. Normalnie miałam łzy w oczach, tyle zamieszania, tyle kombinowania...ale na szczęście się skończyło dobrze

jak już wymieniamy to ja mam w wiatrołapie, dolnej łazience i garderobie..choć ikeowe papierowe oprawy tymczasowo kupione tez można do tych żarówek zaliczyć