Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

ewakatowice 18:54, 16 lut 2015

Zielona napisał(a)
O stipie nikt nie pisał, więc nie martw się na zapas. A buchannani w donicy pasuje do drzwi i jest dobrym wyborem

a zapomniałam, ślicznie wyglądasz i masz fajny fryz... nie mogłam się powstrzymać by nie napisać
Madzenka 18:56, 16 lut 2015

Zielona napisał(a)

Ja miałam podobnie. Jesienią planowałam, a wiosną dopiero ruszyłam. Ale wiesz co... dzisiaj wiem jeszcze więcej i... nie wiem, czy to, co teraz wydaje mi się fajne, za rok ie będzie passé...

Pocieszę cię , że tak na 100% bedzie, co mi się jesienia wydaje ze jest ok.... Wiosną idzie do poprawki.... Z flanki na flenkę ....
lojalna_ 18:58, 16 lut 2015

Zakupoholiczka

Ja wysiałam pietruszke z Lidla i wyszła az 1 tylko jedna a rosna w tych samych warunkach co pomidor i stipa
leon60 19:00, 16 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Zakupoholiczka

Ja wysiałam pietruszke z Lidla i wyszła az 1 tylko jedna a rosna w tych samych warunkach co pomidor i stipa

Jolu pietruszka długo wschodzi
Zielona 19:02, 16 lut 2015

ewakatowice napisał(a)

a zapomniałam, ślicznie wyglądasz i masz fajny fryz... nie mogłam się powstrzymać by nie napisać

Dziękuję, Ewka! Fajnie przeczytać komplement od Kogoś, kto zawsze dobrze wygląda A wiesz, że wczoraj posądzano mnie o bycie Twoją siostrąbom wstawiła fotkę w okularach
Zielona 19:06, 16 lut 2015

Madzenka napisał(a)

Pocieszę cię , że tak na 100% bedzie, co mi się jesienia wydaje ze jest ok.... Wiosną idzie do poprawki.... Z flanki na flenkę ....

Od razu mi raźniej Kiedy czytam o Twoich rewolucjach, zawsze zastanawiam się, czy Ty sama za sobą nadążasz M. musi z wielkim rozczuleniem patrzeć, jak przesadzasz te "odcienie, które nie pasują" I powiedz, czy poza forum wiele jest osób, które by to zrozumiały? A tutaj - dla wszystkich jest jasne, ze skoro odcień nie gra, to trzeba wykopać i basta
ewakatowice 19:08, 16 lut 2015

Zielona napisał(a)

Dziękuję, Ewka! Fajnie przeczytać komplement od Kogoś, kto zawsze dobrze wygląda A wiesz, że wczoraj posądzano mnie o bycie Twoją siostrąbom wstawiła fotkę w okularach

o to przegapiłam! dobrze, że wiosna się zbliża i do łopat ruszymy i "moda i uroda" pójdzie na dalszy plan
Póki co jako tako wyglądam ale nie wiem jak długo hihihihih

Zielona 19:16, 16 lut 2015

ewakatowice napisał(a)

Póki co jako tako wyglądam ale nie wiem jak długo hihihihih

Oby zawsze
siakowa 22:04, 16 lut 2015

ewakatowice napisał(a)
mnie z nasion to jedynie kiełki wychodzą hi hi hi
fajowy ten krwawnik ...

Mi rzeżucha

A krwawnik fajny ale wlasnie doczytalam ze dopiero w drugim roku po posadzeniu kwitnie...kicha
siakowa 22:06, 16 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Zakupoholiczka

Masz juz miejsce docelowe na warzywka? Ja w tym roku odpuszczam mniamiołki bo z warzywnikiem raczej nie zdążę :-[