Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Zielona 11:59, 16 lut 2015

To fakt. Inspiracji to my mamy w głowie całe tony... aż ciężko... Ale, jak powiedział klasyk... "małymi krokami..."
siakowa 12:09, 16 lut 2015

oj te małe kroki to muszę dodać że poza pełna sakwą to jeszcze o wór cierpliwosci wrózkę poproszę
Zielona 12:12, 16 lut 2015

tej sama się dorobisz. Na początku tez byłam niecierpliwa. A teraz doceniam wszystko, czego jeszcze NIE zrobiłam. W głowie mam coraz więcej i cieszę się, ze nie zmarnowałam miejsca na gorsze pomysły
siakowa 12:17, 16 lut 2015

Zielona napisał(a)
tej sama się dorobisz. Na początku tez byłam niecierpliwa. A teraz doceniam wszystko, czego jeszcze NIE zrobiłam. W głowie mam coraz więcej i cieszę się, ze nie zmarnowałam miejsca na gorsze pomysły

oj jest w tym duzo prawdy.ja zawitałam na ogrodowisku na jesień, tak pełna energi do sadzenia że az mnie rozrywało..i dzięki bogu że to była jesień i czas na sadzenie sie kończył bo bym teraz płakała...całą zime pochłonełam tony wiadomosci inspiracji że teraz mam poczucie że w końcu wiem czego chce
Zielona 12:30, 16 lut 2015

siakowa napisał(a)

oj jest w tym duzo prawdy.ja zawitałam na ogrodowisku na jesień, tak pełna energi do sadzenia że az mnie rozrywało..i dzięki bogu że to była jesień i czas na sadzenie sie kończył bo bym teraz płakała...całą zime pochłonełam tony wiadomosci inspiracji że teraz mam poczucie że w końcu wiem czego chce

Ja miałam podobnie. Jesienią planowałam, a wiosną dopiero ruszyłam. Ale wiesz co... dzisiaj wiem jeszcze więcej i... nie wiem, czy to, co teraz wydaje mi się fajne, za rok ie będzie passé...

Na szczęście nie pasują do mnie nowoczesne rozwiązania, bo te, choć na pierwszy rzut oka są ascetycznie minimalne, tak naprawdę są znacznie kosztowniejsze.
siakowa 12:42, 16 lut 2015

a to ze za rok wszytsko mi się juz opatrzy to pewne
Iwk4 13:46, 16 lut 2015

Kasia, nie tak szybko, najpierw zrób, potem leż i pachnij, a jak już się będziesz nudzić, to będziesz zmieniać
siakowa 13:55, 16 lut 2015

iwonko jedyne co mam w ogrodzie to tuje które jakos uszły z zyciem przed przesadzaniem i mam jescze umbry szt 3 które na bank jak tylko znajde grusze zostana przesiedlone...tak wiec widzisz jaki niespokojny duch jestem...domy tez bym mogła co rok zmieniać żeby tylko móc nowe pomysły realizować ciezko widze to lezakowanie
Iwk4 14:49, 16 lut 2015

Kasia, czemu projektantem nie zostałaś ? I to najlepiej od razu realizatorem. Tylko inwestor byłby obcy i git
siakowa 16:57, 16 lut 2015

iwonka kazdego dni sie.nad tym zastanawiam ...ostatnio nawet częściej...