Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 22:43, 05 kwi 2015

katiaxx napisał(a)

też nie mogę się doczekać, tym bardziej że w maju czy tam czerwcu od 18 komary nei dają pracować w ogrodzie - więc teraz jest optymalny czas

Przez chwilę sie zastanawialam skąd Ty wiesz ze od 18-tego czerwca komary zaczynają
katiaxx 22:47, 05 kwi 2015

siakowa napisał(a)

Przez chwilę sie zastanawialam skąd Ty wiesz ze od 18-tego czerwca komary zaczynają

odnośnie tych łąk - jak byłam mała - chodziłam tam na kwiatki, kaczeńce i inne różne, zawsze umoczyłam buty - a teraz rosną tylko zielska i tak sobie myślę - może to czar dzieciństwa a może świat jednak brzydnie ?
katiaxx 22:50, 05 kwi 2015

kurde - post mi wcięło - pisałam że to o godzinę chodzi rzecz jasna i że u mnie jest mnóstwo komarów i kleszczy bo niedaleko są tu łąki podmokłe
siakowa 10:05, 06 kwi 2015

katiaxx napisał(a)
kurde - post mi wcięło - pisałam że to o godzinę chodzi rzecz jasna i że u mnie jest mnóstwo komarów i kleszczy bo niedaleko są tu łąki podmokłe

Sie dziwnie dzialo bo ja przeczytalam tego posta zanim go wcięło.

A propo czaru dzieciństwa to ja tez mam kilka takich miejsc ktore teraz brzydziej wygladaja niz w dzieciństwie ale wspomnienia tamtych chwil znowu te miejsca podkolorowują
polinka 12:00, 06 kwi 2015

Wczoraj oddychnęłam, dzisiaj już mnie zaczyna denerwować to świętowanie...nie lubię nic nie robić! Do tego pogoda iście kwietniowa- słońce, śnieg, grad!

katiaxx 12:17, 06 kwi 2015

polinka napisał(a)
Wczoraj oddychnęłam, dzisiaj już mnie zaczyna denerwować to świętowanie...nie lubię nic nie robić! Do tego pogoda iście kwietniowa- słońce, śnieg, grad!

otóż to nawet nie chce się spacerować po trawniku i tak przy okazji skubnąć jakiegoś dziada wyrastającego
siakowa 12:21, 06 kwi 2015

E tam ja wczoraj podczas lecącego z nieba styropianu wprowadzałam w terenie małe poprawki do "projektu"
lojalna_ 12:34, 06 kwi 2015

Szaleje teraz sniezyca co nie ? Hihihi dobrze ze zaraz znika a za chwile sloneczko......i taka sobie szachownica

Buziolki
siakowa 13:12, 06 kwi 2015

Jola to jest az niesamowite. Przez całą zimę tyle śniegu nie spadlo co przez ostatnie kilka dni a sladu po sniegu brak. Trawa zielona ziemia czarna
ewakatowice 14:40, 06 kwi 2015

świąteczne całuski