nieźle, to kiedy jedziesz na zakupy?
dlaczego odpadło cięcie grabów ? hmm bo ja swoje podciełam, to źle ? sporo jak na tydzień ja potrzebuję narazie 104 bukszpany, gdzie kupujesz, ja dzwoniłam pod nr który ci wysłałam nie robią wysyłek
hahah dzisiaj jade negocjować cenę
takich jak zamierzam kupic ok 300 szt.
Ło jezusiczku! Ale tu mowa o buksach na obwódkę? To bedziesz miała sadzenia a sadzenia! Ale fajowo!
Marzenka mówi ze beda płakać. tnie się albo póxna zima jak jeszcze zamkniete pąki i śpią albo dopiero w maju. Tam gdzie jade dzis zobaczyć tez nie robią wysyłek
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1405-zywoploty-strzyzone-lisciaste?page=17 no masz , Danusia radzi po posadzeniu - to samo mi mówili w szkółce i bądź tu człowieku mądry ...
to jedno z tych miejsc co mi pisałaś? Poproszę wieczorkiem o relację cenową za kulki, stożki i sadzonki na żywopłot - a jeśli byłyby jakieś fotki to byłoby super. Ja też powoli już robię przymiarki do zakupów - aż tyle co Ty nie będę potrzebować, ale też sporo. U Ciebie dużo osób się przewija, może bedzie ktoś miał namiar na cisy na żywopłot w dobrych cenach, takie do 30 cm.
Wszyscy się cieszymy że będziesz mieć robotę Za to jak skończysz- Ty się będziesz cieszyć