Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

MAD 09:42, 20 kwi 2015

Kaśka za Tobą się nie da nadążyć! Brzozy piękne. Absolutnie się nie dziwię, że postawiłaś męzowi takie ultimatum. O takie okazy też bym walczyła. Choćbym miała je na plecach do domu taszczyć. Ile za takie egzemplarze sobie w Twoich stronach liczą?
Efekt z kulkami pod brzozami ekstra. Czym będziesz je sadzić?
siakowa 09:50, 20 kwi 2015

MAD napisał(a)
Kaśka za Tobą się nie da nadążyć! Brzozy piękne. Absolutnie się nie dziwię, że postawiłaś męzowi takie ultimatum. O takie okazy też bym walczyła. Choćbym miała je na plecach do domu taszczyć. Ile za takie egzemplarze sobie w Twoich stronach liczą?
Efekt z kulkami pod brzozami ekstra. Czym będziesz je sadzić?

za 100 także uwazam cena nie wygórowana za takie okazy
kulek bedzie duzo duzo..te czarne donice symbolizuja pozostałe kullki. Puste miejsca wypełnią paprocie, funkie i niskie zielone traffki i jakieś kwiecie
MAD 10:18, 20 kwi 2015

siakowa napisał(a)

za 100 także uwazam cena nie wygórowana za takie okazy
kulek bedzie duzo duzo..te czarne donice symbolizuja pozostałe kullki. Puste miejsca wypełnią paprocie, funkie i niskie zielone traffki i jakieś kwiecie

Cena naprawde dobra jak za takie okazy. Oczami wyobraźni już widzę końcowy efekt. Czekam na real.
siakowa 11:04, 20 kwi 2015

a powiedzcie mi moje drogie
bo sa tam bukszpany a osttanio iwonka pisała ze pod buksy to raczej kamyczek...ale pod tuje to raczej kora...pod brzozy to juz nie wiem co...pod paprotki co...i ogólnie co ja mma tam w nózki sypnać? może nic? ale chwastów natarcia sie lękam
Jagodaa 11:12, 20 kwi 2015

Żwirek fajnie wyglada, ale pod nigo szmatka, bo bez niej miesza się z ziemią. Do tego problem z czyszczeniem go z liści. Kora zakwasza, dlatego tuje ją lubią. Nie wiem jaką paprocie lubią ziemię. Osobiście, póki rabatę masz jeszcze nieskończoną i będziesz dalej w niej ryć, to nic bym nie sypała.
Juzia 11:13, 20 kwi 2015

A czemu pod buksy kamyczek? Bez różnicy.
Do reszty roślin lepiej kora, bo śmiecą... będziesz miała mniej roboty
siakowa 11:18, 20 kwi 2015

No to nie dam nic...zobaczymy jak sie zadarni...moze tylko tujkom nóżki otule...
Nikita 12:05, 20 kwi 2015

Kasiu, zgodnie z twoja prośbą, napisała u mnie o nawodnieniu. Zajrzę do ciebie trochę później, bo teraz w strasznym "niedoczasie " jestem.
Pozdrawiam cieplutko
siakowa 13:07, 20 kwi 2015

Nikita napisał(a)
Kasiu, zgodnie z twoja prośbą, napisała u mnie o nawodnieniu. Zajrzę do ciebie trochę później, bo teraz w strasznym "niedoczasie " jestem.
Pozdrawiam cieplutko

Zapraszam serdecznie, podziękowałam u Ciebie ale tu jeszcze raz dziekuje za wyczerpująca odpowiedź
siakowa 13:08, 20 kwi 2015

Dziewczynki, jakis namiar na sklep z bylinami pewniakami dorodnymi szukam i szukam szałwi caradonny i wszedzie gdzie mam sklepy pewniaki to jej nie mają....