Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 18:52, 28 kwi 2015

Ech cały dzien poświęciłam na przeproszenie sie i zaprzyjaźnione z klonem a tu sumak puka do drzwi....ciezko mieć wybór
Jagodaa 20:31, 28 kwi 2015

taaaa.... "małymi krokami", ale chyba w butach siedmiomilowych... tu się nadążyć nie da!!! Kaśka, kiedy ja mam to przeczytać?

Enya73 21:00, 28 kwi 2015

Nie, do donicy zdecydowanie za duże drzewko. Szukaj raczej miniaturowych klonów. U mnie na blogu w relacji z LEGOLANDU znajdziesz mnóstwo inspiracji na miniaturowe drzewka.
katiaxx 22:18, 28 kwi 2015

siakowa napisał(a)

no to pokaż

zrobię jutro fotki , dopiero pękły pąki, nie widać listków ale jak już sa to są piękne, limonkowe, no mój egzemplarz ma jakieś 70cm . W tamtym roku nie bardzo mi rósł, uznałam że to przez doniczkę, wsadziłam do ziemi a potem doczytałam że lubi mieć lekko kwaśno więc wiosną wrócił do wielkiej doniczki z kwaśną ziemią - zobaczymy jak mu będzie
katiaxx 22:21, 28 kwi 2015

jesli chodzi o pokrój - nie nic tak cudownego jak sumak ; ma jednak wady - jest w każdym parku ale można to przeżyć, - te owoce tudzież kwiaty spadają jesienią czy wiosną i brudzą no i ma odrosty, czytałam że ludzie je koszą. Ma piękne liście. Co dzień jeżdżąc do pracy i patrząc na nie pod przychodnią zachwycam się jak pięknie mają powykręcane pnie.
siakowa 22:32, 28 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)
taaaa.... "małymi krokami", ale chyba w butach siedmiomilowych... tu się nadążyć nie da!!! Kaśka, kiedy ja mam to przeczytać?

Buty to ja mam 37
siakowa 22:33, 28 kwi 2015

Enya73 napisał(a)
Nie, do donicy zdecydowanie za duże drzewko. Szukaj raczej miniaturowych klonów. U mnie na blogu w relacji z LEGOLANDU znajdziesz mnóstwo inspiracji na miniaturowe drzewka.

Anitka inspiracji to ja mam ale nazw nie znam
katiaxx 22:34, 28 kwi 2015

siakowa napisał(a)

Buty to ja mam 37

małe kroczki ale szybko przebiera
siakowa 22:34, 28 kwi 2015

katiaxx napisał(a)
jesli chodzi o pokrój - nie nic tak cudownego jak sumak ; ma jednak wady - jest w każdym parku ale można to przeżyć, - te owoce tudzież kwiaty spadają jesienią czy wiosną i brudzą no i ma odrosty, czytałam że ludzie je koszą. Ma piękne liście. Co dzień jeżdżąc do pracy i patrząc na nie pod przychodnią zachwycam się jak pięknie mają powykręcane pnie.

Dlatego dziewczyny proponuja sumaka tiger eyes ciut ma inne liscie i sie tak nie rozlazi
siakowa 22:37, 28 kwi 2015

katiaxx napisał(a)

małe kroczki ale szybko przebiera

Skojarzyl mi sie widok rodziny na rowerowych: rodzicr na wielkich rowerach i wielkich kolach powoli z gracja pedałują a za nimi zapyla mały czlowieczek na mikro koleczkach...zawsze sie usmiecham.na tali widok