Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

polinka 07:40, 01 maj 2015

Miłego rycia kochana Po skończonej pracy pamiętaj o repotrażu zdjęciowym!

Małe dzieci mały kłopot, z nastolatkiem to dopiero przeżycia...

U mnie Młody już dorosły ale mały berbeć mógłby jeszcze jeden być

Buziaki
Gabrysia_ 07:47, 01 maj 2015

katiaxx napisał(a)

ja oddam swoje ale tylko do niedzieli bo potem zdechnę z tęsknoty - grzeczny i przemiły 11 letni dżentelmen, jak mu się da komputer - nie ma człowieka, czasem woła jeść. No i 4 latka, zorganizuje wam czas jak nikt, mówi co macie robić oraz co macie mówić - ale musi dokładnie jak chce, mogłaby szkolić służby specjalne w technikach przesłuchań.
Jak mam iść po nią do koleżanki to kłócimy się z emem kto idzie bo każde się boi

A już myślałam,że mowa o mojej siostrzenicy....dokładnie takie wydanie,nawet mrugać po swojemu nie można hehe....matko a ile sie nagada
U mnie juz luzik 17 i 13
Gabrysia_ 07:48, 01 maj 2015

Pochwal się co kupiłaś?
nawigatorka 08:11, 01 maj 2015

katiaxx napisał(a)

ja oddam swoje ale tylko do niedzieli bo potem zdechnę z tęsknoty - grzeczny i przemiły 11 letni dżentelmen, jak mu się da komputer - nie ma człowieka, czasem woła jeść. No i 4 latka, zorganizuje wam czas jak nikt, mówi co macie robić oraz co macie mówić - ale musi dokładnie jak chce, mogłaby szkolić służby specjalne w technikach przesłuchań.
Jak mam iść po nią do koleżanki to kłócimy się z emem kto idzie bo każde się boi

Ja bym umarła z tęsknoty po 3 minutach ale widzę ze czterolatki to mamy bardzo podobne... Do tego mam niespełna dwulatkę która rządzi starszą siostra.
Kuba 08:43, 01 maj 2015

Ale temat dzieciowy się rozpętał
W każdym razie trzeba jakoś między zabawianiem, karmieniem, gotowaniem, sprzątaniem, układaniem zabawek znaleźć czas na sadzenie
siakowa 09:06, 01 maj 2015

malkul napisał(a)

to może ja wezmę, dam po dwie stówki za sztukę
mam swój przychówek, osiemioletni zombie i dwuletnia czarownica. wtedy pojade z calączwórka na targ albo zaprzęgnę wszystkich do prac ogrodowych a ja poleż na leżaczku

nawigatorka - dorzuc i swoje paskudki

Gdyby to zaprzęgnięcie było takie łatwe to bym nie chciała sprzedawać
siakowa 09:09, 01 maj 2015

katiaxx napisał(a)

Moj 2 latek potrafi za to powiedziec mama/tata w natezeniu 100/min a miedzy tym jeszcze pytania i spróbuj nie odpowiedziec na ktores to natężenie wzrasta
siakowa 09:10, 01 maj 2015

Mysza napisał(a)
To czekam na fotki z zakupów

Fotki nic ciekwego preca węża nie będę focic
siakowa 09:11, 01 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Klon też mi się podoba bardziej Ale się oczytałam Małymi krokami tralalala Miłego weekendu
Kurcze, jakaś ogrodowiskowa przechowalnia dla dzieci by się przydała widzę

Taaaa przechowywalnia...cos na wzór przedszkola przyzakładowego
siakowa 09:12, 01 maj 2015

FrancoPolo napisał(a)
Witam. Tak jak narysowałaś ja bym posadził klon Schirasawanum aureum a przed nim Garnet który jest niski .Zamiast niego może to być Inaba shidare które bardzo wolno rośnie a możesz go zobaczyć tu:http://francopologarden.blogspot.com/jako już 10-letni okaz. Pozdrawiam. I jeszcze prawdopodobnie jedną z tych traw z tyłu trzeba będzie przesadzić.

Dzieki, poszukam zatem a trawka jest juz przesadzona. To stare zdjecie