Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 14:33, 30 kwi 2015

Kuba napisał(a)

a kto kupuje?

własnie chętnych brak mówisz że powinnam napisac oddam za darmo?
siakowa 14:36, 30 kwi 2015

Bozena77 napisał(a)
Ja też chętnie odsprzedam na czas określony a nawet dopłacę dziewczynka lat 6 i chłopczyk 1 rok aktualnie z ostrym zapaleniem jamy ustnej + ząbkowanie.

A tak przy okazji przywitam się, bo podglądam od jakiegoś czasu, ale z ukrycia...

Pozdrawiam
Bożena

Witam Bożeno no nie zareklamowałas dobrze propozycji odsprzedania a tak na poważnie to oczywiście współczuje , chore dzieci to przykra sprawa..
pozdrawiam i zapraszam częściej
MAD 14:44, 30 kwi 2015

siakowa napisał(a)
zakupy poczynione, długi weekend się zbliża, dzieci trzeba sprzedać i do roboty

Poka coś kupiła!
siakowa 14:56, 30 kwi 2015

MAD napisał(a)

Poka coś kupiła!

kupiła ręcami mobilnego eMa nie mam jak pokazać reszta przez interneta wiec pewnie nie dojdzie..
nawigatorka 19:22, 30 kwi 2015

Ja nie mam komu dzieci sprzedac nawet, wiec zawsze robota z Nimi w pakiecie
malkul 19:46, 30 kwi 2015

Bozena77 napisał(a)
Ja też chętnie odsprzedam na czas określony a nawet dopłacę dziewczynka lat 6 i chłopczyk 1 rok aktualnie z ostrym zapaleniem jamy ustnej + ząbkowanie.

A tak przy okazji przywitam się, bo podglądam od jakiegoś czasu, ale z ukrycia...

Pozdrawiam
Bożena

to może ja wezmę, dam po dwie stówki za sztukę
mam swój przychówek, osiemioletni zombie i dwuletnia czarownica. wtedy pojade z calączwórka na targ albo zaprzęgnę wszystkich do prac ogrodowych a ja poleż na leżaczku

nawigatorka - dorzuc i swoje paskudki
katiaxx 21:09, 30 kwi 2015

malkul napisał(a)

to może ja wezmę, dam po dwie stówki za sztukę
mam swój przychówek, osiemioletni zombie i dwuletnia czarownica. wtedy pojade z calączwórka na targ albo zaprzęgnę wszystkich do prac ogrodowych a ja poleż na leżaczku

nawigatorka - dorzuc i swoje paskudki

ja oddam swoje ale tylko do niedzieli bo potem zdechnę z tęsknoty - grzeczny i przemiły 11 letni dżentelmen, jak mu się da komputer - nie ma człowieka, czasem woła jeść. No i 4 latka, zorganizuje wam czas jak nikt, mówi co macie robić oraz co macie mówić - ale musi dokładnie jak chce, mogłaby szkolić służby specjalne w technikach przesłuchań.
Jak mam iść po nią do koleżanki to kłócimy się z emem kto idzie bo każde się boi

Mysza 21:17, 30 kwi 2015

To czekam na fotki z zakupów
Ewkakonewka 23:49, 30 kwi 2015

Klon też mi się podoba bardziej Ale się oczytałam Małymi krokami tralalala Miłego weekendu
Kurcze, jakaś ogrodowiskowa przechowalnia dla dzieci by się przydała widzę
FrancoPolo 07:22, 01 maj 2015

siakowa napisał(a)
zaczynam kombinowac....
pamietacie to juz nieaktualne zdjęćie? na nim najlepiej pokazac o c0 mi chodzi...
brakuje mi tu jakiegoś krzaku/drzewka.....o takim lekko rozłozystym pokroju i podkazanego tak żeby nie zachodził na kostki bukszapnowe..

ale żeby pasował jakos i do grujeczników i do wisni....klon chyba zupełnie nie pasuje liścmi , w sumie tez nie pasuje pokrojem bo on na boki a umbry dookoła agrujeczniki do góry rosną.....ech
Witam. Tak jak narysowałaś ja bym posadził klon Schirasawanum aureum a przed nim Garnet który jest niski .Zamiast niego może to być Inaba shidare które bardzo wolno rośnie a możesz go zobaczyć tu:http://francopologarden.blogspot.com/jako już 10-letni okaz. Pozdrawiam. I jeszcze prawdopodobnie jedną z tych traw z tyłu trzeba będzie przesadzić.