Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Ensata 09:33, 06 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Też chce taki trawnik, Yara gdzie kupujecie? Bo u mnie w wiejskim ogrodniczym niet.
Ja na allegro, ale podobno jest w Auchon
siakowa 09:41, 06 maj 2015

Ensata napisał(a)
Dobre sobie, ja jak siedzę w ogrodzie, to karmię suchym chlebem dzieci Ojtam, ojtam, jak nie za kompostownikiem, to w ziołach ukryte masz na bank

ziół tez jeszcze nie mam, kupuje takie paskudy w markecie i co 1 tydzień musze wymieniac
siakowa 09:42, 06 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Też chce taki trawnik, Yara gdzie kupujecie? Bo u mnie w wiejskim ogrodniczym niet.

dziewczyny przez neta chyba kupuja, ja akurat u lokalnego producenta pasz i nawozów
siakowa 09:51, 06 maj 2015

ostatnio była u ktorejś z dziewczyn rozmowa o czyśćcu ze brzydki po ziemie itd i był pokazany tez jakiś jego gatunek ze niby łądniejszy? nie wiecie u której to było?
Ewkakonewka 09:53, 06 maj 2015

Dziękuję, zahaczę o Auchan w pierwszej kolejności bo blisko Cmok

Edit. Czyściec ja wymieniałam na bergenię bo po zimie był beznadziejny. Miał 2 lata, ale w innym miejscu też mam obwódkę i pierwszy sezon przezimował ładnie.
ela_z 09:54, 06 maj 2015

Ensata napisał(a)
A Ciebie w ogóle wyrzucę z obserwowanych. Wstyd mi za każdym razem jak widzę, że tyle sama robisz. Powoli podejrzewam, że macie jakieś sekretne zioło, które daje Wam super dopalacze. Palicie sobie po kryjomu, uprawiacie za kompostownikiem i 300% normy

Zgadzam sie w 100% Ja ledwo ogarniam, dom, dzieciaki, eMa i prace. Na ogrodek zostają juz jakies resztki. Podzielcie się tym co macie
siakowa 09:57, 06 maj 2015

ela_z napisał(a)

Zgadzam sie w 100% Ja ledwo ogarniam, dom, dzieciaki, eMa i prace. Na ogrodek zostają juz jakies resztki. Podzielcie się tym co macie

wyrzuć z tej listy eMa i bedziesz miec czas na ogród
siakowa 09:58, 06 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Dziękuję, zahaczę o Auchan w pierwszej kolejności bo blisko Cmok

Edit. Czyściec ja wymieniałam na bergenię bo po zimie był beznadziejny. Miał 2 lata, ale w innym miejscu też mam obwódkę i pierwszy sezon przezimował ładnie.

no własnie sa podobno dwie odmiany i ta druga ładna jest
leon60 10:26, 06 maj 2015

siakowa napisał(a)
ostatnio była u ktorejś z dziewczyn rozmowa o czyśćcu ze brzydki po ziemie itd i był pokazany tez jakiś jego gatunek ze niby łądniejszy? nie wiecie u której to było?

chyba u Marty pod dębami
gierczusia 13:08, 06 maj 2015

siakowa napisał(a)

Ja nie jestem pewna , u której to było ..chyba u Noemi , albo u Stychaz ,ale rak obciąć se nie sam ale chyba pamiętam nazwę tego , co go trza kupować ..to cośtam z uszami Big ears ..czy jakoś tak...uszy są w nazwie na bank