Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Ensata 07:51, 20 maj 2015

Tiaaa, ja wczoraj chora sadziłam tuje. Machnełam doktorat z odmian, mieszanek, preferencji. Wczesniej wybudowalam dom, specjalizowałam się w izolacji dachów płaskich i palowaniu. Kolejny fakultet mam z budowy oczek wodnych, ten opłaciłam zakupem sprzetu u debila i stratą pieniędzy. Duzo by wymieniać. Ludzie u nas maja w dupie, nie szanuja pracy i im się nie chce. Każdy budowlaniec mysli, że moze być ogrodnikiem.
siakowa 08:04, 20 maj 2015

ja mam wrażenie że zlecanie fachowcom jakiejść roboty to jest tylko zlecanie fizycznego wykonania na które się nie ma czasu samemu bo z wiedzy fachowca lepiej czasami nie korzystać, ba lepiej pokazać krok po kroku jak i co ma zrobić ...w sensie budowlaniec nie buduje Ci domu tylko kładzie pustak na pustaku...
polinka 13:11, 20 maj 2015

Ensata napisał(a)
Tiaaa, ja wczoraj chora sadziłam tuje. Machnełam doktorat z odmian, mieszanek, preferencji. Wczesniej wybudowalam dom, specjalizowałam się w izolacji dachów płaskich i palowaniu. Kolejny fakultet mam z budowy oczek wodnych, ten opłaciłam zakupem sprzetu u debila i stratą pieniędzy. Duzo by wymieniać. Ludzie u nas maja w dupie, nie szanuja pracy i im się nie chce. Każdy budowlaniec mysli, że moze być ogrodnikiem.

O przepraszam! Nie każdy! Muszę stanąć w obronie budowlańców, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka
siakowa 13:14, 20 maj 2015

polinka napisał(a)

O przepraszam! Nie każdy! Muszę stanąć w obronie budowlańców, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka

znam tylko jednego fachowca biorac pod uwage wszytskie branże z którymi miałam do czynienia który robi u kogos tak jakby robił u siebie...a i tak pomysły na rozwiazania musze podsuwać często....
Ensata 13:17, 20 maj 2015

Ja niestety nie znam żadnego. W Trójmieście, to Kaszubi mieli honor i słowo było droższe od pieniędzy. Teraz każdy jest mocny w zwalaniu na innych i robieniu by się nie narobić. Ale przepraszam za uogólnienie
MirellaB 19:27, 20 maj 2015

Zgadzam się nie wszyscy budowlańcy tacy sami.
leon60 20:43, 20 maj 2015

siakowa napisał(a)

znam tylko jednego fachowca biorac pod uwage wszytskie branże z którymi miałam do czynienia który robi u kogos tak jakby robił u siebie...a i tak pomysły na rozwiazania musze podsuwać często....

ja też znam jednego takiego
siakowa 07:38, 21 maj 2015

Niesamowite wrażenie, kontakt przeniesiony z wirtualnej rzeczywistości do realnego życia Telefoniczny juz miałam ale taki twarzą w twarz to jest przeżycie
Asisko_2005 07:45, 21 maj 2015

Kurde u mnie leje dwa dni i dwie noce. Dać coś na choroby grzybowe? Pryskacie tak prewencyjnie?
Kuba 07:49, 21 maj 2015

siakowa napisał(a)
Niesamowite wrażenie, kontakt przeniesiony z wirtualnej rzeczywistości do realnego życia Telefoniczny juz miałam ale taki twarzą w twarz to jest przeżycie

z kim masz takie spotkanie na szczeblu bo coś nie doczytałam