Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 07:32, 12 sie 2015

Enya73 napisał(a)
Jest szansa, że w Tesco na mrożonkach jest chłodno

hahahha
siakowa 07:33, 12 sie 2015

polinka napisał(a)
Koszmar z pogodą, energią i wodą! MAmy XXI w.a dwa tygodnie upałów i klęska...U nas większość zakładów ma zakaz produkcji od 15.00 do 22.00...zmiany popołudniowe zaczynają pracę o 22.00... na dodatek gmina planuje wprowadzić ograniczenia w dostawach wody!

Zgadnijcie w jakich godzinach?
Od 19 do 22.00...
Przed 19 nie ma szans abym była w domu z pracy a o 22 to już śpię...pozostanie mycie się w misce...

o 22 śpisz? śpioszek
siakowa 07:34, 12 sie 2015

Sebek napisał(a)

Jest A w SCC tragicznie nie ma - jednak poszedłem się na chwilę schłodzić, a tu zonk.. Też ciepło

To co? Jutro wspólnie kupujemy pierogi?

ja tam sobie mysle że jednak w dziale z jogurtami i nabialem bedzie chłodneij bo przy tych zamkniętych zamrażarkach zawsze ciepłem po nogach wieje
siakowa 07:36, 12 sie 2015

Asisko_2005 napisał(a)
a i deszczu ani kropli.

ja próbując wczoraj zasnąć obmyslałam któredy poprowadzić przewody od klimy coby jak najmniejszy rozpiździel zrobić i wymyśliłam jeszcze dwa dni takich upałów a zamówie ekipe
siakowa 07:38, 12 sie 2015

Kuba napisał(a)
Hej Kasia, ukrop u Ciebie
Ja w robocie ani w domu nke mam klimatyzacji, więc jestem zaadoptowana, ale fakt ciężko jest..

cięzko....ale komarów u nas nie ma wiec wieczorem można wszytko pootwierac bo w dzień hmmm
polinka 07:40, 12 sie 2015

siakowa napisał(a)

ja próbując wczoraj zasnąć obmyslałam któredy poprowadzić przewody od klimy coby jak najmniejszy rozpiździel zrobić i wymyśliłam jeszcze dwa dni takich upałów a zamówie ekipe

Jak znajdziesz dobrą ekipę to dawaj namiary! U nas czas oczekiwania na montaż to trzy tygdonie...
siakowa 07:43, 12 sie 2015

polinka napisał(a)

Jak znajdziesz dobrą ekipę to dawaj namiary! U nas czas oczekiwania na montaż to trzy tygdonie...

mówisz? 3 tygodnie? hmmmm to może przełoże to na przyszłoroczny budżet
Kuba 10:23, 12 sie 2015

moja sąsiadka w tamtym roku klimę w domu montowała ale bez przerwy widzę okna otwarte więc raczej nie używa, wczoraj pierwszy raz widziałam pozamykane, no dzisiaj też ale dla tygodnia w roku to chyba nie warto...
siakowa 10:29, 12 sie 2015

Kuba napisał(a)
moja sąsiadka w tamtym roku klimę w domu montowała ale bez przerwy widzę okna otwarte więc raczej nie używa, wczoraj pierwszy raz widziałam pozamykane, no dzisiaj też ale dla tygodnia w roku to chyba nie warto...

niby racja...ale w tym roku to jest juz 3 tydzien i nie zapowiadają poprawy sytuacji... ale przyznaje że racjonalne myslenie mam wyłączone
Asisko_2005 13:02, 12 sie 2015

siakowa napisał(a)

u nas cały agregat stoi na balkoniku nad wykuszem, nie widać z ulicy,ludzi w oczy nie kłuje. A w domu jest zawieszone na tej małej ścianie w salonie na przeciw kuchni.