Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Enya73 12:21, 11 lis 2015

Solidaryzuję się z Tobą Właśnie zeszłam z drabiny zrobić sobie małą przerwę podczas malowania holu

Polecam farby z Pary. Są rewelacyjnie wydajne.
siakowa 21:44, 11 lis 2015

Ewkakonewka napisał(a)
No podglądać co tam u Ciebie to teraz będzie trudno

Dla Was uchyle rombka
siakowa 21:44, 11 lis 2015

ewa004 napisał(a)
Siaka a ja i tak bym troch tych Twoich nie dokończonych wnętrz chciała zobaczyć

Hahaha a ja Twoich
siakowa 21:49, 11 lis 2015

noemi napisał(a)
Ja też działam teraz w domu. Wczoraj zamówiłam kinkiety , bo ciemność nastała i dłużej nie chce patrzeć na wiszące żarówki na kablach latem mnie to tak nie dręczyło …
będziemy się na wzajem wspierać i małymi krokami do przodu …. lampy papierowe z i. też już mi się znudziły … ale ciągle nie wiem co chce

kawkę u Ciebie piję

Tez mam te lampy z i i juz mi sie dawnoooooo znudzily ale kosztowaly 20 zl najgorsze w tych malychnkrokach jest to ze jak cLowiek w koncu dojdzie domostatniego to trzeba zaczac odliczanie od nowa

Kawe pilas u mnie a ja nawet ciastkiem nie poczestowalam
siakowa 21:49, 11 lis 2015

Kuba napisał(a)
Przy okazji podłogówki przypomniało mi się jak ktoś na forum podał przepis na ciasto drożdżowe i podawał żeby wszystkie składniki wymieszać i odstawić na kilka godzin na podłogę ale było poruszenie zanim ludziska się zorientowali i co chodzi

Hahahhah niezle
siakowa 21:50, 11 lis 2015

Enya73 napisał(a)
Solidaryzuję się z Tobą Właśnie zeszłam z drabiny zrobić sobie małą przerwę podczas malowania holu

Polecam farby z Pary. Są rewelacyjnie wydajne.

Kolor???

Para? Musze poczytac nie slyszalam o takiej firmie
lindsay80 21:59, 11 lis 2015

Świetne są te farby, potwierdzam.
My malowaliśmy Teknosem i właśnie mi w następny poniedziałek wchodzą przemalowywac parter i się zastanawiam czy teraz też je kupowac.
Enya73 22:29, 11 lis 2015

siakowa napisał(a)

Kolor???

Para? Musze poczytac nie slyszalam o takiej firmie

Odcień szarości of course To kanadyjska marka, dostępna u nas np. w Nowym Rozdzieniu.

Łapie za jednokrotnym malowaniem. 1 puszką 3,8 l starczyła na 2 duże hole. Jeden błąd jedynie popełniłam, że nie wzięłam matowej. Trochę mnie denerwuje, że się świeci, ale za to bez problemu będę mogła zmywać z niej brud, który z czasem się tam pojawi.
nawigatorka 22:39, 11 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Zmobilizowałyście mnie tymi dyskusjami i po 5 latach zamówiłam kaloryfer- suszarkę do łazienki.... Bo podłogówka nie dawała rady w silne mrozy... Wreszcie ręczniki beda sie miały na czym suszyć...
I cos w tym jest ze jesienia i zima widzi się niedoróbki w domu....

Ja jedyny kaloryfer mam w laziece wlasnie a i tak nie daje rady suszyc tyle recznikow na nim wisi
ren133 22:42, 11 lis 2015

Enya73 napisał(a)

Odcień szarości of course To kanadyjska marka, dostępna u nas np. w Nowym Rozdzieniu.

Łapie za jednokrotnym malowaniem. 1 puszką 3,8 l starczyła na 2 duże hole. Jeden błąd jedynie popełniłam, że nie wzięłam matowej. Trochę mnie denerwuje, że się świeci, ale za to bez problemu będę mogła zmywać z niej brud, który z czasem się tam pojawi.

Mus zapamiętać markę