Rench
16:17, 30 paź 2015

Anda,Filomena - najbliższe przymrozki u nas mają być 5 listopada,akurat będę po nockach,więc może coś się fajnego uda jeszcze ustrzelić 
Madzenka -w tamtym tygodniu dostałam już przesyłkę z różami i musiałam posadzić.
Z resztą bombardacji się wstrzymałam. Miałam wyeksmitować New Daw,ale żal mi się jej zrobiło,kiedy przejrzałam fotki z lata
Tylko dlaczego ona u mnie nie powtarza kwitnienia.Może dlatego,że ją ciacham bardzo mocno zaraz po kwitnieniu i ona wszystkie siły w nowe pędy wkłada ?
Jeszcze tylko 250 cebulowych wsadzę i chyba koniec
mirkaka - Red fairy tak tłoczy nieustannie
Póki co nie zbrązowiała,ani się nie rozwija. Zobaczymy jak będzie dalej się zachowywała.
Urszulla -oj, po tym jak w tamtym sezonie waliłam motyczką w zmarzniętą ziemię,aż iskry szły ,żeby zapchać ostatnie upolowane cebulki,uważa mnie za beznadziejny przypadek,nieuleczalny

Madzenka -w tamtym tygodniu dostałam już przesyłkę z różami i musiałam posadzić.
Z resztą bombardacji się wstrzymałam. Miałam wyeksmitować New Daw,ale żal mi się jej zrobiło,kiedy przejrzałam fotki z lata

Jeszcze tylko 250 cebulowych wsadzę i chyba koniec

mirkaka - Red fairy tak tłoczy nieustannie

Póki co nie zbrązowiała,ani się nie rozwija. Zobaczymy jak będzie dalej się zachowywała.
Urszulla -oj, po tym jak w tamtym sezonie waliłam motyczką w zmarzniętą ziemię,aż iskry szły ,żeby zapchać ostatnie upolowane cebulki,uważa mnie za beznadziejny przypadek,nieuleczalny