kasia_w - właśnie w różach najbardziej uwielbiam zapach,a później cała reszta
Anda - Tyle nowych ślicznotek wyszukałam w szkółkach,że nie wiem czy nie wyeksmituję jej już na wiosnę
Kasya - u mnie najbardziej były wrażliwe zwykłe wielkokwiatowe (już ich nie mam)
ostatniej zimy kiedy jej niemal nie było,tylko one właśnie przemarzły.
A angielki jak terminatorki nawet bez kopczyka świetnie się miały.
Generalnie wszystkim powinno się dawać kopczyk na zimę,nawet kiedy przemarznie góra,od korzenia wybijają.
Ponadto śledzimy prognozy,kiedy będą zapowiadali bardzo niskie temperatury,będziemy okrywać dodatkowo. Ja już drugi rok mam w garażu nieużywane zapasy włókniny
Napewno wszystkie młodziaczki dobrze okopczykuj i za szybko na wiosnę nie rozgarniaj,dopiero po całkowitym ustąpieniu przymrozków.
mirkaka -przyznaję się bez bicia,że mi za bardzo nie podoba się ta róża,jestem rozczarowana.
Madzenka Anda - fajny pomysł,tylko że ja je jeszcze mało znam.
Zdjęcia podpisane pokażę,ale obiecuję,że w przyszłym sezonie będę skrupulatnie zapisywała wszystkie spostrzeżenia przy każdej z osobna
butterfly -niestety nie mam,sama mam ochotę zapakować do doniczki różę Chantal Thomas.
Anda butterfly- Mrs. John Laing- w tym roku przesadzałam i usiłowałam wepchać pod podporę,co odchorowała i miała dlatego zaledwie kilka kwiatków. Ale Ania Mała_Mi ją ma dłużej,jej trzeba zapytać o opinię.
Ewik -byłam
Milka -tak,te mocno pachnące są niesamowite
Anda -strasznie się cieszę,że Ci się podobają
A miało być tak pięknie