Rench
15:43, 26 sty 2016

Mira - akurat mój M nie będzie uszczęśliwiony,mam zakaz włażenia ze swoimi krzakami na jego terytorium 

Tylko że ja już nie mam miejsca na swoim,więc gdzieś muszę

A na bazarku ja mam problem z przejściem,ale innego gatunku.
Babeczki mnie już znają i kiedy się pojawiam,to szarpią mnie za łokieć,kup pani u mnie,a moja córa kiedyś skomentowała " no już się zaczyna,ja z tobą tu więcej nie przyjdę "
Madzenka -przypomniałaś mi,że muszę sobie posiać pomidorki koktajlowe,Black Cherry ,bo na bazarze nikt nie miał w tamtym roku.
Spróbuję jeszcze raz posadzić,ale w doniczkach.
A cynie akurat zawsze wysiewałam wprost do gruntu.
Jana- skoro nie zeszły wcale,to możliwe,że wina nasionek,chyba że nie zastosowałaś się do opisu na opakowaniu,tylko po swojemu
Ja kiedyś przeczytałam opis dopiero jak mi nic nie wzeszło i okazało się,że zrobiłam akurat wszystko na odwrót

Tylko że ja już nie mam miejsca na swoim,więc gdzieś muszę

A na bazarku ja mam problem z przejściem,ale innego gatunku.
Babeczki mnie już znają i kiedy się pojawiam,to szarpią mnie za łokieć,kup pani u mnie,a moja córa kiedyś skomentowała " no już się zaczyna,ja z tobą tu więcej nie przyjdę "
Madzenka -przypomniałaś mi,że muszę sobie posiać pomidorki koktajlowe,Black Cherry ,bo na bazarze nikt nie miał w tamtym roku.
Spróbuję jeszcze raz posadzić,ale w doniczkach.
A cynie akurat zawsze wysiewałam wprost do gruntu.
Jana- skoro nie zeszły wcale,to możliwe,że wina nasionek,chyba że nie zastosowałaś się do opisu na opakowaniu,tylko po swojemu

Ja kiedyś przeczytałam opis dopiero jak mi nic nie wzeszło i okazało się,że zrobiłam akurat wszystko na odwrót