Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:47, 11 wrz 2017

eee_taam napisał(a)
zaś rewolucja zielony

6 : 3

Nie chciałam aż tak...
Kindzia 09:49, 11 wrz 2017

eee_taam napisał(a)
o rózy Gardina napisze słowo bo obserwuja ja ...aktualnie musze powiedziec ze bardzo zdrowa u mnie jest i liscie ma takie ładne ciemne zielone błyszczace ...za liscie dostaje duzego plusa ...wypusciłam az jeden bat jesienny z kwiatami ...troche słabo jak dla mnie

Właśnie też jej zdjęcie cyknęłam jak urosła, jak na drożdżach!!! Nie kwitła drugi raz (to jednak za dużo powiedziane...widziałam jej 1 kwiat), ale to dobrze, korzeń buduje. Zobaczymy jak zimę przetrwa.

Dzięki Justyś
Kindzia 09:54, 11 wrz 2017

Monia81 napisał(a)
Kasiu oglądam i jestem za pomarańczowym kabelkiem, tak jak dziewczyny piszą lustrzane odbicie cycka po drugiej stronie ładnie będzie współgrać z całościąa chłopina Twoja ma rację, co ma zrobić w przyszłym roku zrobi teraz i będzie miał od wiosny luz

7 : 3

Wcale luzu nie będzie...bo wiosną sadzenie, linia do rozłożenia (nawet nie wiem czy nie trzeba będzie kolejnego elektrozaworu, czy wydoli linia znowu dociążona...czyli wymiana skrzynki wtedy = kopanie znowu...).

Na razie mnie rozłożyły na łopatki ceny cisów...chcę większe od razu. Davida na pewno nie będzie, powaliły mnie ceny. Szukam Hicksii. Potrzebuję 12- 14 sztuk...na razie znalazłam po 48 zł...porażka
Kindzia 09:56, 11 wrz 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
No to widze, że znowu przeróbki i powiększenie rabat i roboty)Dobrze, że chociaż ma Ci to kto robic i jest chętnyMasz i tak pięknie Kasiu Pozdrawiam

No znowu! A już mówiłam, że ogród mam praktycznie zrobiony

Jako pierwszy jest chętny do zrobienia rozpierduchy, potem to ja się martwię...ziemia, obrzeża, rośliny...kosmos!

Dziękuję Danusiu, całuski
danuta_szwajcer 09:59, 11 wrz 2017

A jak wysokie szukasz te cisy? W tym tygodniu tez chce kupic kilka cisow i choine kanadyjskie to zobacze u nas, zostawiłam Ci wiadomosc na priw...
Monia81 10:00, 11 wrz 2017

Kindzia napisał(a)

7 : 3

Wcale luzu nie będzie...bo wiosną sadzenie, linia do rozłożenia (nawet nie wiem czy nie trzeba będzie kolejnego elektrozaworu, czy wydoli linia znowu dociążona...czyli wymiana skrzynki wtedy = kopanie znowu...).

Na razie mnie rozłożyły na łopatki ceny cisów...chcę większe od razu. Davida na pewno nie będzie, powaliły mnie ceny. Szukam Hicksii. Potrzebuję 12- 14 sztuk...na razie znalazłam po 48 zł...porażka

No to luzu faktycznie nie będzie, toż to grubsze roboty się szykują, no ja Davida kupiłam sobie, ale takie 40 cm po 10 zł, trochu poczekam, aż urośnie... a do Żurka może dzwoniłaś w świerklańcu, jak byłam tam to wiem, że były fajne tylko nie wiem w jakiej cenie bo nie zwróciłam uwagi...
Kindzia 10:20, 11 wrz 2017

A jak wysokie szukasz te cisy? W tym tygodniu tez chce kupic kilka cisow i choine kanadyjskie to zobacze u nas, zostawiłam Ci wiadomosc na priw...

Przynajmniej metrowe bym chciała. Już idę czytać.

Edit. Nie ma wiadomości...
Kindzia 10:24, 11 wrz 2017

Monia81 napisał(a)

No to luzu faktycznie nie będzie, toż to grubsze roboty się szykują, no ja Davida kupiłam sobie, ale takie 40 cm po 10 zł, trochu poczekam, aż urośnie... a do Żurka może dzwoniłaś w świerklańcu, jak byłam tam to wiem, że były fajne tylko nie wiem w jakiej cenie bo nie zwróciłam uwagi...

Bardzo mi się David podobał u Małej Mi. I poczytałam o nim, za niski na moje potrzeby rośnie...
Na razie szukam poza szkółkami...w szkółce takie metrowe prawie 50 zł/szt, a potrzebuje sporo...to by było 6-7 stów...może znajdę taniej.
danuta_szwajcer 10:30, 11 wrz 2017

Jeszcze raz napisałam A takie ok.80cm to u nas widziałam po 17zl, zobacze i zmierze
Kindzia 11:30, 11 wrz 2017

Jeszcze raz napisałam A takie ok.80cm to u nas widziałam po 17zl, zobacze i zmierze

Dobrze Danuś, czekam na cynk