Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:36, 28 maj 2015

ewa004 napisał(a)
Macham

Odmachowuję Ewcia
Kindzia 09:38, 28 maj 2015

mirkaka napisał(a)
Kindzia u Bogdzi wstawiłaś zdjęcie róży na stronie 3488, czy to Golden Celebration? Też ją mam , jest piękna i ma cudny zapach

Nie, to Teasing Georgia, ale też Austina A Goldenkę mam od jesieni, zobaczymy co pokaże w pierwszym roku
Kindzia 11:15, 28 maj 2015

Przed chwilą przyszły moje azalia i rh. Pięknie zapakowane, szybko, piękne, zdrowe sadzonki zgodne z opisem. Jak najbardziej są godni polecenia.

Zdjęcia cyknę i wstawię po południu, zobaczycie.

I link

http://www.nordmania.pl/index.php

Edit. Jeżeli ktoś byłby chętny do skorzystania z usług tego sklepu proszę się do mnie zgłosić, dam kod na rabat 10%.
Ewa777 15:29, 28 maj 2015

Czekam na zdjęcia Jestem ciekawa tych zakupów
danuta_szwajcer 16:25, 28 maj 2015

OO widzę, że nowe zakupy? Też ciągle coś dokupuję, w Piasarzowicach widziałam, że tną szczególnie te azalie japonskie ale czy rh? Ciekawe jak potem zawiązują pąki? Ale wiesz Kasiu póki co to rh powoli rosną i kto to wie czy dożyję takich ogromnych? Raczej u mnie i tak takie nie urosną byle kwiaty oczy cieszą Czekam na foty Pozdrawiam
mirkaka 16:31, 28 maj 2015

Widzę że odnalazłam kolejną różomaniaczkę Golden będzie u mnie drugi rok, a w pierwszym pokazała się z dobrej strony. Teasing mnie urzekła tylko gdzie ja bym ją wsadziła??? Jesienią kupiłam sobie Pat Austin, Tea Cliper, czekam na nie tak jak Ty na Golden
Kindzia 17:41, 28 maj 2015

Ewa777 napisał(a)
Czekam na zdjęcia Jestem ciekawa tych zakupów

Właśnie wróciłam do domu i cykłam, zaraz będą.
Kindzia 17:45, 28 maj 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
OO widzę, że nowe zakupy? Też ciągle coś dokupuję, w Piasarzowicach widziałam, że tną szczególnie te azalie japonskie ale czy rh? Ciekawe jak potem zawiązują pąki? Ale wiesz Kasiu póki co to rh powoli rosną i kto to wie czy dożyję takich ogromnych? Raczej u mnie i tak takie nie urosną byle kwiaty oczy cieszą Czekam na foty Pozdrawiam

Tną wszystko jak leci, pytałyśmy. Pokazałam takie zdjęcie przy basenie z Pisarzowic, tam widać, że rh są cięte.
U mnie dość rosną, dobrze mieć świadomość, że gdyby co, to ciach i nic im nie będzie, najwyżej z tej ciętej strony nie będą kwitły w następnym roku.
Kindzia 17:49, 28 maj 2015

mirkaka napisał(a)
Widzę że odnalazłam kolejną różomaniaczkę Golden będzie u mnie drugi rok, a w pierwszym pokazała się z dobrej strony. Teasing mnie urzekła tylko gdzie ja bym ją wsadziła??? Jesienią kupiłam sobie Pat Austin, Tea Cliper, czekam na nie tak jak Ty na Golden

Kocham róże...ale też już miejsca na nie nie mam, przynajmniej na razie I nie mam ich dużo...jakieś 60 krzaczków tylko. A ochotę miałabym na jeszcze z 60 przynajmniej
Dwa lata szukałam Williama Morissa i wreszcie znalazłam, miałam tę jedną austinkę dokupić...a dokupiło się 7 i potem bardzo kombinowałam jak i gdzie je wysadzić Zmieściły się i rosną, czekam na pierwsze ich kwiaty u mnie.
Kindzia 17:51, 28 maj 2015

Rh jak dokładnie takiego wzrostu jak w opisie. Zdrowy, solidny krzaczek. Natomiast wielkość azalii mnie już "przerosła", muszę jej inne miejsce znaleźć niż myślałam. Już pokazuję co przyszło