Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Margarete 02:21, 02 sie 2016

N drożdżach hodowane te twoje hortki...
Dobrze że jakichś większych i poważniejszych strat nie mieliście bo z tego co w telewizji pokazywali to rzeczywiście poważnie wam tam pogoda namieszała.
Kitki w Rubrum śliczne, a donice jakie cudne....
Kindzia 09:05, 02 sie 2016

Sebek napisał(a)
Szaleją te hortensje u Ciebie Jak zobaczyłem Zabrze to od razu pomyślałem o Was... Dobrze, że nic się nie stało

Szaleją....Najgorsze jest to, że nie mogę znaleźć jaki to nawóz im dałam...

To miłe, taka troska Dziękuję, wszystko w porządku
Kindzia 09:05, 02 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Hortki masz jak na najlepszej wystawie, piekne olbrzymy.

Bardzo mnie cieszą w tym roku
Kindzia 09:10, 02 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Kasiu, a ta Mega Perl utrzyma te kwiaty? jakie doświadczenia ma druga Kasia bo to chyba u niej kupione.

A wczoraj klikałam za liliami na internecie- Ty gdzie masz sprawdzone zakupy (PW)

Bez problemu utrzymuje. Przecież zdjęcia są już robione po tej burzy z wichurą. I stoi, jak widzisz

To żadna tajemnica gdzie kupowałam. W Lilipolu, w Benexie, w Cebule.pl, na giełdzie tyskiej też.
Kindzia 09:14, 02 sie 2016

agata19762 napisał(a)
Ale czadowe te hortki.
Piękne ciekawe cynie masz u siebie.
Salonowa też niczego sobie

Kasiu kochają Cię te Twoje roślinki.

Siewki cynii dostałam od Bogusi Piękne urosły

Na salonowej dalie z nasionek od Mariolki. W zeszłym roku były niskie...teraz wielkie urosły. Muszę zmienić tam wystrój, te kwiaty za wysokie. Róże i jeżówki za bardzo walczyć o życie muszą...

Jakoś specjalnie inaczej nie dbam o nie w tym roku. Pewnie pogoda im pasuje

Dziękuję
Kindzia 09:14, 02 sie 2016

agata19762 napisał(a)
Pozdrówka zostawiam

I wzajemnie pozdrawiam Agatko
Kindzia 09:19, 02 sie 2016

Luki napisał(a)
Mam, były ostatnie 4 sztuki
Hortensje masz zajwiskowe, u mnie tak wiatr potargał Anabelki bo reszta hortesji jeszcze nie kwitnie i wiesz co powiem to jednak na głos. Jak dla mnie grzech przed te hortensje wrzosy dawać, przed rodki i azalie owszem super wyglądają, ale tutaj bym widział coś innego... wybacz

Super Dziękuję Łukasz Zobaczymy jak to się ułoży z odbiorem. Zresztą obojętnie jak, zawsze weekendowo do Pszczyny zapraszam Tylko powiedz wcześniej kiedy, żebyśmy byli w domu na pewno.

No i teraz to nie jesteś prawdziwy facet. Wiesz jak się prawdziwego poznaje??? Jak kończy, nie jak zaczyna Co byś tam widział zamiast wrzosów??? Może zmienię koncepcję, dawaj!!!
ewsyg 09:25, 02 sie 2016

Kasiu, jak pięknie wykwitły Ci hortensje. Ja nie mam jednorocznych bo jestem za leniwa Pozdrawiam cieplutko
Kindzia 09:25, 02 sie 2016

elka_ napisał(a)
Szkoda połamanych przez wiatr roślin
Ale na całości, to wcale nie widać, żeby jakiś kataklizm przeszedł, lilia gigant króluje nad rabatą, hortensje szaleją, cynie świecą kolorami, ogród piękny, możesz być dumna

No szkoda Trudno.
Nie widać, bo posprzątane, podparte już. Chyba producent tych podpór zacznie mnie jak hurtownika traktować...ciągle u niego kupuję w większych ilościach. Dzisiaj też kupiłam 24 sztuki Mam nadzieję, że już mi wystarczy.

Lilia wielka już ścięta dawno, resztki lilii zostały. W niedzielę ostatnia się zaczynała otwierać.

Róże zaczynają znowu kwitnąć na całego...muszę pokazać, mam zdjęcia.

Lubię swój ogród, chociaż nie z wszystkich miejsc jestem w pełni zadowolona...ale to chyba normalne

Dziękuję
Kindzia 09:28, 02 sie 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Ogromne zaległości miałam, ale nie żałuję; pośmiałam się zdrowo, oczy napasłam: daliami, różami(ostatnimi niby! ), hortkami i oczywiście motylami!
Pozdrówka ślę!

Bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś Basiu Ja też mam tyły na forum, zresztą kto ich nie ma? Może jak na emerturce będę, to czasu więcej będzie...
Róże znowu zaczynają Mam to szczęście, że zawsze jakieś róże kwitną, to nie dają mi zapomnieć o sobie

Buziak