Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:43, 17 mar 2017

eee_taam napisał(a)

weekend będziesz sprzątać albo gotować ...albo po sklepach łazić ...bo pogodę zapowiadają mocno barową.

Chyba mnie potarga!!! Kiedy ja mam tam coś zrobić w ogrodzie Prasowanko mam i pewnie jednak w sobotę kawka z Małgosią się szykuje...no, chyba, że sobotnia pogoda się odmieni i będę tyrać ogrodowo jutro
Sklepów nie cierpię...wkurzają mnie te dzikie tłumy. Ja internetowa jestem
Kindzia 08:44, 17 mar 2017

Basilikum napisał(a)
Kasiu i ja w Twoja strone dmucham
wlasnie pracuje w ogrodzi w krotkim rekawku i mi za goraco

Dobrze dmuchałaś, przyleciało słoneczko
Krótki rękawek...trochę przyjdzie nam poczekać na taką pogodę
Kindzia 08:48, 17 mar 2017

Jadę wcześniej dzisiaj, może trochę zdążę zrobić, bo już od nocy ma padać znowu. Jeszcze nigdy nie miałam takich tyłów o tej porze roku. Pogoda przeciwko mnie
Na pierwszy ogień pójdą kopczyki róż, cięcie traw i sypnięcie nawozem po rabatach. Z trawnikiem czekamy, w kwietniu wertykulacja, dopiero wtedy mu sypnę. Jak to nam się uda zrobić będę w miarę zadowolona

Miłego
Kasik 08:48, 17 mar 2017

Jakbym miała wizję spędzenia weekendu w sklepach to bym się chyba popłakała. A za jaką karę? Cóż ja takiego złego uczyniłam? Tobie też tego nie życzę, bo wiem, że masz podobnie.
Kindzia 09:15, 17 mar 2017

Kasik napisał(a)
Jakbym miała wizję spędzenia weekendu w sklepach to bym się chyba popłakała. A za jaką karę? Cóż ja takiego złego uczyniłam? Tobie też tego nie życzę, bo wiem, że masz podobnie.

Nie ma takiej opcji
O dwunastej się zwijam, po 13,00 pewnie będę już się ogrodowo realizować, choć troszkę A wyrzuty sumienia mnie w dalszym ciągu gryzą...wszyscy już mają porobione, ja w lesie ciągle
Ewa777 14:20, 17 mar 2017

Kasiu, to już pewnie działasz w ogrodzie
Nie wszyscy mają porobione Nie obcięłam hortensji, bo czekałam na krokusy. Teraz mogę ciąć, ale ruszać się nie mogę Trawy też czekają (czekam na sygnał od Gosi). Kopczyków róż też nie ruszałam. Tak więc wyrzutów możesz sobie nie robić
Z Gosią na kawce się spotkasz? To uściśnij ją ode mnie
gobasia 14:39, 17 mar 2017

czekam na relacje co udalo Ci sie dziś zrobić ...u mnie już zaczyna padać
Basilikum 15:19, 17 mar 2017

ja nie mam porobione. mam tego duzo i chociaz pogoda sprzyjajaca to ciagle jeszcze nie mam wszystkiego porobionego. No i moje rabatki bardziej zachwaszczone to wolniej idzie
jeszcze z obiadem walcze uff
Donia72 20:30, 17 mar 2017

Ja też zaplanowałam na dziś porządki w ogrodzie, ale pogoda popsuła mi plany a od poniedziałku mam malarza i nie wiem jak to będzie
jolanka 20:36, 17 mar 2017

Kindzia napisał(a)

Nie ma takiej opcji
O dwunastej się zwijam, po 13,00 pewnie będę już się ogrodowo realizować, choć troszkę A wyrzuty sumienia mnie w dalszym ciągu gryzą...wszyscy już mają porobione, ja w lesie ciągle

jak chcesz las zobaczyć to u mnie I dosłowny i przenośny Wyrzuty sumienia niech pogadaja z pogodą Ja tez nie mam prawie nic zrobione