Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 10:18, 27 cze 2017

Milka napisał(a)
Wielka i jak zapakowana
Szałwie jednak ciemne lepiej mi się podobają, ale twój wybór
Ławeczka ma super miejsce

Miszcze som!

Wiesz...już publicznie stwierdziłam, że Finka rację miała. Fioletowe też dla mnie ładniejsze są

I widok z ławeczki niezły
Kindzia 10:19, 27 cze 2017

Milka napisał(a)
Ok, dzięki

Kindzia 10:20, 27 cze 2017

Monia81 napisał(a)
Paczka niezła do Ciebie idzie, a zawartość to jeszcze cudniejsza

Już się doczekać nie mogę. I taras mi wysłoni
Kindzia 10:20, 27 cze 2017

eee_taam napisał(a)

to prawda ze ignorują opisy...lepiej zamiast "uwaga roslina" to nakleic naklejki uwaga szkło ...bo te jeszcze na kurierów działaja

No już mnie nie stresujcie...
Kindzia 10:21, 27 cze 2017

barbara_krajewska napisał(a)
Kasiu, Twój ogród nieustannie zachwyca nie tylko nasadzeniami. Ład i elegancja!

Basiu...taka pochwała od tak doświadczonej ogrodniczki...miód na moje serce Dziękuję
Kindzia 10:23, 27 cze 2017

gobasia napisał(a)
Paczka olbrzymia zawartość piekna ...no i do tego jeszcze gratis

Mam nadzieję ,że dotrze na czas ...nam basen wiozą i dotrzeć nie możea miał być już w piątek

Że Jurek w gratisie? Nie wiem...czy Małgosia dodała To robotny chłop, razem z moim by ogród razem z domem w ciągu tygodnia ze dwa razy przerobili...;D

I kwiatuszka ma
10:34, 27 cze 2017
az jestem ciekawa twojej opini tej rózy ...bo chodze koło mojej ...i cos mnie nie porwała niby ladnie odbila zrowe pedy sztywne ...duzo kwiatów zebranych w bukiety ...no niby wszystko ok ...ale kolor jakis majteczkowy ...jeszcze nie mam takiej fazy zeby ja wywalić ...bo do wywalenia sa inne gagatki co wkurzaja w pierszej kolejności ...ale jest u mnie podpadnieta i juz
Gocha 10:36, 27 cze 2017

Kindzia napisał(a)

No już mnie nie stresujcie...

Kasiu ta Pani na poczcie jeszcze jakieś naklejki podoczepiała więc może będą się bali i nawet przy niej oddychać nie będą a co mówić o jakimś jej tarmoszeniu. A gdyby im się zachciało górę z dołem pomylić to te bambusy może utrzymają całość. A w ogóle to wierzę w obsługę kurierską- bawołami wszystko napisałam
Szałwie też mi się wydają dużo ładniejsze niebieskie u Ciebie niż różowe. One takie konkretne jak Ty- pasują do Ciebie. Różowe przesadzisz gdzie indziej a tu dosadzisz takie same niebieskie ? Znam Cię już trochę ?
Gocha 10:39, 27 cze 2017

eee_taam napisał(a)
az jestem ciekawa twojej opini tej rózy ...bo chodze koło mojej ...i cos mnie nie porwała niby ladnie odbila zrowe pedy sztywne ...duzo kwiatów zebranych w bukiety ...no niby wszystko ok ...ale kolor jakis majteczkowy ...jeszcze nie mam takiej fazy zeby ja wywalić ...bo do wywalenia sa inne gagatki co wkurzaja w pierszej kolejności ...ale jest u mnie podpadnieta i juz

Biedna Kasia nawet nie będzie miała wyjścia- musi się jej podobać po takich staraniach o nią. Nie bedzie nawet wypadało powiedzieć że kolor nie ten.
Kindzia 10:43, 27 cze 2017

eee_taam napisał(a)

Pamiętam jak nią się zachwycała Ania różana, już jej nie ma na forum, ale to guru różane było. Wtedy się w niej zakochałam. Dopiero za 3 lata wydam o niej swoją opinię. Mus czekać
Lubię różowe i herbaciane róże. Te kolory mi najbardziej pasują u róż. Czerwonych mam kilka ze względu na eMa, on lubi. Nie mam ani jednej burgundowej...o fioletach nie wspomnę Każdemu wg potrzeb