Kasiu ta Pani na poczcie jeszcze jakieś naklejki podoczepiała więc może będą się bali i nawet przy niej oddychać nie będą a co mówić o jakimś jej tarmoszeniu. A gdyby im się zachciało górę z dołem pomylić to te bambusy może utrzymają całość. A w ogóle to wierzę w obsługę kurierską- bawołami wszystko napisałam Szałwie też mi się wydają dużo ładniejsze niebieskie u Ciebie niż różowe. One takie konkretne jak Ty- pasują do Ciebie. Różowe przesadzisz gdzie indziej a tu dosadzisz takie same niebieskie ? Znam Cię już trochę ?
Biedna Kasia nawet nie będzie miała wyjścia- musi się jej podobać po takich staraniach o nią. Nie bedzie nawet wypadało powiedzieć że kolor nie ten.
Fachowo zapakowana przesyłka a zawartość niesamowita
Paczka na pewno dojdzie w całości nie stresuj się Kasiu , pięknie spakowana jest
Pamiętam jak nią się zachwycała Ania różana, już jej nie ma na forum, ale to guru różane było. Wtedy się w niej zakochałam. Dopiero za 3 lata wydam o niej swoją opinię. Mus czekać Lubię różowe i herbaciane róże. Te kolory mi najbardziej pasują u róż. Czerwonych mam kilka ze względu na eMa, on lubi. Nie mam ani jednej burgundowej...o fioletach nie wspomnę Każdemu wg potrzeb
Mój też czerwone najlepiej lubi Herbaciane uwielbiam
Ba