Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 17:20, 26 cze 2017

Jeszcze tylko świeżo przesadzany William Morris...pięknościowiec jest

reszta róż w innym terminie, już mnie pewnie dość macie z tym zdjęciami...
Kindzia 17:22, 26 cze 2017

Milka napisał(a)
Ślicznie!
Co patrze na twoje lilie, to stale mi się przypomina, że moje miałam przesadzić

U mnie też są miejsca do ruszenia...ale to trudne miejsca. Koło berberysów i koło łezki (busz...).
Trzeba się zmobilizować kiedyś i rozsadzić
Bogdzia 18:18, 26 cze 2017

Kasiu ptak podobny do drozda ale to jednak mocniej wybarwiona samica kosa, myśle że tez sie cieszysz. Przez pomyłkę weszłam do wątku ze spotkania , Fajnie było ale tego bigosu do śmierci nie zapomnę
Agania 19:02, 26 cze 2017

Gocha napisał(a)

Te róże chyba naprawdę chcą do Ciebie jechać- a jak tak to szykuj miejsce na kolejne- może się skusisz na jakieś jeszcze. A może tę- już się dowiedziałam to Green Ice. Buziaczki

Ta róża bardzo mi się spodobała

Ten ptasiek bardzo podobny do Twojego piesa w umaszczeniu
Nowa rata zachwyca, szałwie piękne okazy...tak jak tobie wszystko rośnie to u mnie aż nie do wiary smutno się robi...

Gosia piękną Wam fotkę zrobiła na tej ławeczce...romantyczna fajna wycieczka za Wami, kiedy kolejna?
Nowa róża jak z mojej bajki
Kasik 21:55, 26 cze 2017

Moja Kochana Ogród masz zjawiskowy. Nie mam co wymieniać, bo bym musiała zachwycać się nawet kolorowymi liliami a Wiesz, że one "nie moje":.

Rabata wyszła odlotowa. Szkoda, ze to wszystko nie rozkwita wiosną i się nie trzyma do jesieni Ha, ha, ha, Chciałoby się.

Czekamy na hortki- będzie szał.

Basilikum 06:38, 27 cze 2017

Wiliam piekny jest i wogole letnia odslona super na laweczce posiedzialam i pogapilam sie na ptaszki i Figo

fotek nigdy za duzo

Czy to na pewno Edelweiss? moje wyglada troche inaczej, pokaze potem u siebie
Kindzia 08:34, 27 cze 2017

Bogdzia napisał(a)
Kasiu ptak podobny do drozda ale to jednak mocniej wybarwiona samica kosa, myśle że tez sie cieszysz. Przez pomyłkę weszłam do wątku ze spotkania , Fajnie było ale tego bigosu do śmierci nie zapomnę

Kosica? Mamy sporo kosów...myślałam, że to jednak inny ptaszek. Dużo się jeszcze uczyć muszę...Ale cieszę się, że są. Za gołębiami tylko nie przepadam, nie śpiewają i brudzą od razu jak się pojawią...
Bigos z kostką rosołową, wiele razy to wspominamy
Monia81 08:36, 27 cze 2017

Pięknie liliowo już u Ciebie, a szałwia cudnie wygląda w tym kolorze, ma taki intensywny kolor
Kindzia 08:38, 27 cze 2017

Agania napisał(a)

Ta róża bardzo mi się spodobała

Ten ptasiek bardzo podobny do Twojego piesa w umaszczeniu
Nowa rata zachwyca, szałwie piękne okazy...tak jak tobie wszystko rośnie to u mnie aż nie do wiary smutno się robi...

Gosia piękną Wam fotkę zrobiła na tej ławeczce...romantyczna fajna wycieczka za Wami, kiedy kolejna?
Nowa róża jak z mojej bajki

To nie moja, to kuszenie Małgosi z Lublina

W życiu bym nie wiedziała, że takie piórka do kosicy należeć mogą. Figo rudy bardziej, jak wiewiór
Szałwie tłuściutkie, mimo, że takie młode Nie narzekaj Agatko, u mnie tak drzewa nie rosną jak u Ciebie. Sprawiedliwie musi być

Być może niedługo, w sierpniu urlop mam

Macham Agatko
Kindzia 08:44, 27 cze 2017

Kasik napisał(a)
Moja Kochana Ogród masz zjawiskowy. Nie mam co wymieniać, bo bym musiała zachwycać się nawet kolorowymi liliami a Wiesz, że one "nie moje":.

Rabata wyszła odlotowa. Szkoda, ze to wszystko nie rozkwita wiosną i się nie trzyma do jesieni Ha, ha, ha, Chciałoby się.

Czekamy na hortki- będzie szał.

Zupełnie nie wiem, co trzeba by było zrobić żeby Ci lilie rosły...
Mam nadzieję, że jak będziesz u mnie, to coś będzie kwitło...

Tak mówisz jak Ryś, wiesz...zawsze można plastikowe wetknąć, może sezon wytrzymają z kolorem...i zawsze takie same będą

Bardzo jestem ciekawa czy kwiaty hortek też dadzą takiego czadu jak w zeszłym roku...